Fixami zet als Festool dealer in op verdere groei

Artikel delen

Fixami is per direct dealer van Festool in Nederland en vijf andere Europese landen. Met de labels Gereedschapscentrum.nl in Nederland en Fixami in België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje kan het bedrijf nu het complete assortiment en bijbehorende services van Festool aanbieden aan haar klanten. Hiermee zet Fixami een belangrijke stap in de verdere groei in Nederland en de rest van Europa.

Fixami biedt een ruim assortiment aan gereedschap, accessoires en verbruiksmaterialen van diverse merken voor zowel de professionals als thuisklussers. CEO John Wilson: “Met het Festool dealerschap geven wij onze klanten toegang tot dit kwaliteitsmerk wat perfectie nastreeft op onder meer het gebied van bouwtimmeren, meubelmaken, schilder-/renovatiewerkzaamheden en lakvoorbereiding/-afwerking.

Trots op samenwerking

Fixami is er trots op dat het Festool als merk toe kan voegen aan het al brede assortiment. Daarmee wordt verder invulling gegeven aan het bedrijfsdoel ‘Gereedschap voor iedereen’. De samenwerking tussen de teams van Festool en Fixami heeft in de afgelopen periode laten zien dat de enorme passie, ambitie en energie aan beide zijden de fundering zal zijn onder dit mooie, nieuwe partnership.