Sportieve safety sneakers voor fitte voeten

Artikel delen

Op het eerste gezicht lijkt het een stoere, sportieve sneaker. Maar vergis je niet, de nieuwe Redbrick Motion Fuse is een veiligheidsschoen die valt binnen veiligheidsklasse S3. Stoer met inhoud dus. Ze lopen heerlijk dankzij de mesh-voering en schokabsorberende EVA tussenzool. Zo blijven je voeten de hele dag fit, hoe hard je ook werkt.

De Fuse is voorzien van een naadloze slip-in sock die vuil buiten houdt en zorgt dat je voet supermakkelijk in de schoen glijdt. Hij sluit perfect aan wat ervoor zorgt dat de schoen echt lekker zit.

60 minuten lang waterafstotend

De ESD werkschoen voldoet aan de S3 norm wat onder andere wil zeggen dat hij ten minste 60 minuten lang waterafstotend is. Tevens is hij voorzien van een aluminium neus en een ondoordringbare Kevlar tussenzool. De rubberen loopzool met speciaal antislipprofiel zorgt voor een goede afwatering en is slijtvast, net als de stevige hak. De inlegzolen zijn uitneembaar. Het bovendeel is gemaakt van flexibel en slijtvast microfiber.

De safety sneakers van de Motion collectie zijn geïnspireerd op hedendaags streetwear-design en ontworpen naar de wensen van harde werkers die altijd maar blijven doorgaan. Ze zijn licht van gewicht en ideaal voor mensen in de logistieke-, metaal-, installatie- en transportsector en in de lichte bouw.

Informatie

De Redbrick Motion Fuse S3 is verkrijgbaar in de maten 39 t/m 48. Verkoopprijs incl. BTW € 94,50. Ga voor meer informatie naar www.redbrick.eu.