Nieuw platform voor verhuur gereedschap schudt markt wakker

Artikel delen

Het platform HeyHo start met een innovatief concept voor de digitale verhuur van gereedschap om klussers, professional en particulieren, het leven makkelijk te maken.

bouwvakkers

HeyHo wil er zijn voor elke klusser, professional of beginner, die elke klus tot een goed einde wil brengen. Met het beste gereedschap gaat dat nou eenmaal beter. Als moderne en digitale dienstverlener met bijpassende communicatie is het alsof HeyHo een klusmaat is met een schuur vol professioneel gereedschap.

De gereedschap verhuurmarkt is groot en stabiel in Nederland. Product Owner Chris Traxel licht toe: “Misschien is dat de reden dat traditionele spelers in gereedschapsverhuur nooit helemaal met hun tijd zijn meegegaan. Hoog tijd voor een digitale aanbieder die de klant 100% centraal zet in alle facetten van verhuur van gereedschap”. Daarom is ook customer support een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Femke Bertens van HeyHo zorgt er voor dat online alle vragen over het juiste gebruik van het gehuurde gereedschap beantwoord worden.
“We bieden een technisch vooruitstrevend platform aan huurders. Alles is online te regelen. Bovendien is het mogelijk om gereedschap te laten bezorgen op locatie. Bij HeyHo betaal je daarnaast ook helemaal geen borg. Een kwestie van vertrouwen, gestut door de digitale mogelijkheden van mobiel bankieren”, aldus Traxel. Category Manager Sander Hoogers voegt toe: “En is je klus niet af? Dan huur je probleemloos een dagje langer.”

HeyHo verwacht de komende maanden het assortiment en de functionaliteiten verder uit te breiden. HeyHo wil een serieuze challenger zijn op de verhuurmarkt. Los van de groei in omzet, ligt de focus op inhoud van het nieuwe platform en voornamelijk tevreden klussers in alle segmenten. Door de klant mogelijkheid te bieden om suggesties te doen over assortimentsbreedte en diepte hoopt HeyHo snel een gericht assortiment te hebben waardoor nog meer mensen gebruik maken van het platform.

HeyHo.nl
www.heyho.nl