Veilige steigers voor brede range bouwprojecten

Artikel delen

Veilige steigers voor industrie, jachtbouw en de bouwsector; niet veel is te gek voor EDS steigerbouw. Het bedrijf monteert en demonteert van allerlei steigersystemen. Of dit nu een hangconsole of een tijdelijke trapconstructie is. “Of we een steigerkap moeten plaatsen of de steiger moeten insealen voor het conserveren van uw project.”

gebouwen in steigers

EDS steigerbouw levert steigers voor alle woningbouwprojecten. Of het nu gaat om 1 woning of een complete wijk. EDS steigerbouw begeleidt projecten van het begin tot het eind. EDS steigerbouw werkt met eigen materiaal en is altijd bereikbaar. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn niet voor niets de kernwaarden van de onderneming. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een advies op maat.

EDS steigerbouw levert ook steigers voor bouwwerken zonder woonbestemming, zoals fabrieken, kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkels en garages. Voor de utiliteitsbouw gelden andere wensen en behoeften. EDS steigerbouw heeft de expertise in huis om de meest complexe steigers te monteren en demonteren. EDS bouwt wat u nodig heeft met inachtneming van de hoogste veiligheidsnormen.

Ook voor renovatiewerken zoals schilderwerk en stucwerk levert EDS steigerbouw steigers. Bij een renovatie is het belangrijk dat het dagelijkse gebruik en de omgeving zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden. EDS steigerbouw maakt een plan op maat en begeleidt het project van het begin tot het eind. Met eigen materialen is het steigerbouwbedrijf in staat flexibel te werken en de beste kwaliteit te leveren. Houdt u liever de bouw of renovatie in eigen beheer volgens uw eigen planning? EDS steigerbouw verhuurt steigers inclusief montage en demontage, die voldoen aan alle veiligheidsnormen.

EDS steigerbouw
www.eds-steigerbouw.nl