Renovatievloeren: laag in gewicht, hoog in isolatie

Artikel delen

Wilt u besparen op uw energierekening en uw oude houten begane grondvloer vervangen voor een goed presterende renovatievloer? De renovatievloeren van De Hoop Pekso bieden veel voordelen, zoals een gering gewicht en arbovriendelijke verwerking. Door het Reno Randprofiel ontstaat een stabiele constructie. De renovatievloeren zijn leverbaar met isolatiewaarden Rc 3,7 en 5,0 m² K/W. Door toepassing van de speciale coating Magnelis® ontstaat een zeer goede corrosie weerstand. Groot voordeel is ook de snelle montage, waardoor bewoners snel terug in de woning kunnen.

Droge renovatievloer

Dankzij snelle montage en afwerking, biedt Reno Acero® dé oplossing voor het vervangen van een houten begane grondvloer. Voor deze droge renovatievloer is geen beton nodig. Zo verkort je de doorlooptijd en heeft de bewoner weinig overlast. De renovatievloer bestaat uit stalen gecoate liggers, EPS-vulelementen en 22 mm houten vloerplaten.

Innovatieve renovatievloer

De Reno Concreto® is de renovatievloer met een comfortabele, robuuste woonbeleving. Deze arbovriendelijke vloer heeft stalen liggers, vulelementen van geëxpandeerd polystyreen (EPS) en wordt afgewerkt met een betonnen druklaag en een cementgebonden afwerklaag. De speciaal gecoate stalen liggers en de in het werk gestorte druklaag, leveren samen de constructieve sterkte en robuustheid van deze vloer.

Hoge stabiliteit

Een bijzondere ontwikkeling is het Reno Randprofiel. Met dit systeem wordt de vloer snel gemonteerd, doordat de balk niet wordt opgelegd, maar opgehangen. Hierdoor is de vloer vast verbonden aan de muur. De stabiliteit wordt verhoogd en bovendien wordt het contactgeluid teruggebracht met maar liefst 10 dB(A) in de eigen woning en met 4 dB(A) in naastliggende woningen.

De Hoop Pekso
www.dehoop-pekso.nl