Elektrische hoogwerkers voor duurzaam werken

Artikel delen

Op zoek naar een snelle, slimme én duurzame hoogwerker? Dan ben je bij Hoogwerkt aan het juiste adres. Hoogwerkt heeft namelijk de grootste elektrische vloot hoogwerkers. Deze hoogwerkers zijn voorzien van krachtige lithium-accu’s en zijn dus 100% elektrisch!

Hoogwerkt verhuurt uitsluitend de modernste, veiligste en meest efficiënte lithium-ion & hybride hoogwerkers en minihijskranen. Door de lithium- accu’s hebben onze machines een zeer korte oplaadtijd, waardoor je geen kostbare werktijd verspilt. Ook gaat 99 procent van de energie die is opgewekt, daadwerkelijk in de machine en wordt er 30 procent minder energie verspild tijdens het laden. Je kan zonder opladen minimaal een hele dag comfortabel, duurzaam en kosteneffectief werken. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren.

Bij Hoogwerkt huur je per uur. Heb je 1,5 dag een hoogwerker nodig, dan betaal je ook maar 1,5 dag. Zo betaal je nooit te veel. Huur je een hoogwerker bij Hoogwerkt, dan kun je ervoor kiezen om jouw machine af te halen bij één van onze afhaallocaties. Daarmee bespaar je op je transportkosten. Alle Hoogwerkt hoogwerkers hebben een aanhangeronderstel of hun eigen bijpassende aanhangwagen, dus het is een kwestie van aankoppelen en gaan! Wil je jouw hoogwerker liever laten bezorgen? Dat kan ook. Hoogwerkt bezorgt namelijk door heel Nederland.

Je boekt jouw machine eenvoudig online, via onze website. Advies nodig bij het bestellen van je hoogwerker? Bel ons gewoon op, zodat wij de juiste vragen kunnen stellen om ervoor te zorgen dat je het beste advies hebt voor het project. Bel ons op: 0800-0016 of mail ons via verhuur@hoogwerkt.nl

 

Hoogwerkt

www.hoogwerkt.nl