Multifunctionele steenzagerij kan veel diverse opdrachten aan

Artikel delen

In de loop der jaren is Meekro uitgegroeid tot een multifunctioneel bedrijf. Het bedrijf produceert hoogwaardige prefab lichtgewicht schoorstenen, verhuurt hoogwerkers en compactkraan, incl glaszuiger. Sinds kort is het dus ook een zagerij voor steenachtige materialen.

De steenstrips voor de schoorstenen zaagde Meekro in eerste instantie zelf. In de loop der tijd vonden andere bedrijven en particulieren het bedrijf ook en werden ze gevraagd om stenen voor andere bedrijven te zagen.

In juni 2020 is Meekro naar de Energieweg 12 in Appingedam verhuisd. In een apart gedeelte van het gerenoveerde pand staan de zelf ontwikkelde zaagmachines waar op een snelle duurzame manier steenstrips kunnen gezaagd kunnen worden. Meekro is nu dan ook een van de eerste steenstripszagerijen in de provincie Groningen.

Het bedrijf zaagt grote, maar ook kleine partijen steenstrips. Daarnaast zaagt het bedrijf bakstenen tot strips, hoekstrips, koppen, zolen, bakjes,etc. Bovendien kan Meekro ook strips verlijmen en afkorten tot bepaalde maten. Kortom, de zagerij is heel divers en kan bijna elke opdracht aan.

 

Meekro

www.meekro.nl