Nieuwegeins kantorenpark getransformeerd tot woonwijk

Artikel delen

In Nieuwegein worden kantoorpanden getransformeerd naar 240 luxe twee-, drie- en vierkamerappartementen. Inmiddels is TVU Bouw van start gegaan met de werkzaamheden om van 9 kantoorpanden liefst 240 luxe appartementen te maken.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Veluwezoom Verkerk Bouw en Ufkes Apeldoorn, beide onderdeel van TVU Bouw op het gebied van transformaties.
Het project is in volle gang en de eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar. Per appartementencomplex worden de werkzaamheden verricht. In een tweetal bouwstromen vinden de transformatiewerkzaamheden plaats. De binnenzijde van de panden worden leeggehaald en gestript. Vervolgens worden er appartementen gerealiseerd. Deze appartementen worden door ontwikkelaar Edelwonen aangeboden en worden aangekleed opgeleverd. Daarbij worden ze voorzien zijn van vloerafwerking, keuken, badkamer en overige kamers. Bijzonder is dat aan de buitenzijde prefab balkons aan de complexen worden gemonteerd.

luxe huurwoningen

Met deze transformatie wordt het bedrijvenpark een heuse woonwijk. Want ook rondom de complexen wordt groen aangelegd en komen ontmoetingsplekken voor de huurders.