Deuren en ramen vervangen in 1 dag?

Artikel delen

Veel woningcorporaties kampen momenteel met een flinke achterstand op onderhoud en verduurzaming van huurwoningen. Albo Deuren heeft hiervoor slimme oplossingen. Dankzij een uitgekiend concept vervangt het bedrijf deuren en ramen, passend bij iedere bouwstijl, in slechts 1 dag.

Albo deuren

De te vervangen deuren en ramen worden digitaal ingemeten en in eigen huis geproduceerd. De toegepaste TriTherm buitendeuren hebben een duurzame thermische vulling, zijn energiebesparend en onderhoudsvriendelijk. In combinatie met groeven en/ of glas is vrijwel iedere stijl te creëren. Bij een deurdikte van 54 mm worden deze voorzien van een kaderprofilering voor een goede tocht- en vochtafsluiting.

Het aflakken, de juiste beglazing, deurbeslag en hang- en sluitwerk conform SKG *** zorgen tenslotte voor de gewenste veiligheid en comfort. De montage van de deuren en ramen geschied slechts in 1 dag door eigen montageteams. Door dit uitgekiende concept levert Albo Deuren een duurzame energiebesparende oplossing, in elke situatie, snel én met een minimum aan overlast voor bewoners.

Albo Deuren is ruim 35 jaar totaalleverancier van een compleet assortiment binnendeuren, buitendeuren, deurkozijnen, ramen en aanverwante producten. Een familiebedrijf waar met 150 professionals wordt gewerkt aan gecertificeerde deuroplossingen. Vervaardigd met moderne technieken, beproefd vakmanschap en volgens een doordacht design. Met toewijding en expertise van al haar vakmensen levert Albo Deuren altijd een perfect passende deur.

Albo Deuren
albodeuren.nl