Extra strak en efficiënt schilderen?

Artikel delen

Carel Lurvink levert een breed assortiment schildersbenodigdheden, waaronder CaluPaint kwasten en nylon en microvezel verfrollers. Sector Specialist Raymon van den Hurk: “De vak- en industrieschilder is bij ons aan het juiste adres. Mede omdat wij continu innoveren. Zo hebben wij de CaluPaint Profi-Mix wisselroller ontwikkeld, die meer verf kan opnemen, toch niet spettert en voor een strak resultaat zorgt. Daardoor verliest de schilder minder tijd bij het deppen van de roller, ontstaat een structuur- en streepvrij oppervlak en is sprake van minder uitdroging.”

“Juist voor de watergedragen lakken, oplosmiddelhoudende lakken met een lage viscositeit en latex verven, die bij renovatieprojecten veelvuldig worden toegepast, zijn onze innovatieve Profi-Mix rollers een uitkomst. Geen verkeerd woord over de viltrollers die bij schilders geliefd zijn, maar je moet wel vaak verf deppen. Ervaren schilders die de overstap naar onze nieuwe rollers maken, zijn zeer positief. Je hoort reacties als ‘dat is prettig werken’, ‘wat een fabelachtig resultaat’ en ‘één keer verf aanbrengen is voldoende om snel en efficiënt te werken’. De rollers zijn verkrijgbaar in 5, 10 en 15 cm breedte, met poolhoogte 6 of 10 mm, geschikt voor het lakken van kozijnen en deuren. Voor muren en plafonds hebben we wisselrollers van 18 cm en breder.”

Een andere noviteit is de professionele CaluPaint Flex patentpuntkwast. Dit is een Nederlands fabricaat kwast, vervaardigd van extra dunne premium gemodificeerde polyester vezels. De kwasten blinken uit in souplesse en hebben een zeer hoog verfopname/afgifte vermogen. “De kwasten zijn bij uitstek geschikt voor de verwerking van watergedragen lakken en zorgen eveneens voor een strak resultaat. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar.”

Carel Lurvink
www.carellurvink.nl