Nieuwe website Slim Ruimtegebruik

Artikel delen

Sinds 2013 laat Marcel van Mierlo in iedere uitgave van vakblad Bouwtotaal een oplossing zien van kleinschalige innovatieve en duurzame architectuur in de serie slim ruimtegebruik.

Een bonte verzameling kleinschalige architectuur

Inmiddels zijn meer dan 80 kleine gebouwtjes door hem in de spotlights gezet, variërend van Tiny Houses tot tuinkantoortjes en van muziekstudiootjes tot ruimte voor mantelzorg.

Op zijn nieuwe website SLIM RUIMTEGEBRUIK.NL plaatst Marcel de nieuwe artikelen in deze serie. De eerste 60 artikelen uit de reeks zijn ook gebundeld te lezen in 3 afzonderlijke boekjes met ieder 20 sprankelende voorbeelden: Slim Ruimtegebruik 1, 2 en 3. Op de boekenpagina Boekjes Slim Ruimtegebruik krijg je een mooi overzicht van de 3 gebundelde uitgaven, vind je de bestelmogelijkheden en kan je vast snuffelen in de verschillende previews, zoals deze Preview van Slim Ruimtegebruik 3.

slim ruijmtegebruik