Betaalbare kwaliteit met een simpel en strak design

Artikel delen

Gena onderscheidt zich in de markt door een simpel en strak design aan te bieden van goede kwaliteit en tegen een betaalbare prijs. Het assortiment is zeer ruim en bestaat uit producten voor badkamer, keuken en toilet.

Voor de badkamer beschikt Gena over verschillende kleuren en afmetingen badkamermeubelen. Door de eenvoudige moderne stijl passen deze meubelen bij elke badkamer. Om de badkamer compleet in te kunnen richten bestaat het assortiment uit bijpassende producten zoals wastafels, spiegelkasten, losse spiegels en ledverlichting.

Naast de meubelen biedt Gena ook douchesystemen, thermostaten, kranen, douchebakken, baden, douchewanden en douchecabines aan om de gehele badkamer in te kunnen richten.

Om ook de keuken te kunnen voorzien van Gena kwaliteit zijn er verschillende keukenkranen in het assortiment. Deze zijn beschikbaar in verschillende modellen zoals met een u-uitloop of met uittrekbare mousseur en in verschillende kleuren zoals chroom, rvs en mat zwart.

Uiteraard mag Gena ook niet ontbreken op het toilet. Voor deze kleine ruimte beschikt Gena over voorwandelementen, bedieningspanelen in verschillende kleuren en uitvoeringen van simpel tot luxe, diverse wandclosets met quickrelease en softclose maar ook toiletmeubels en bijbehorende spiegels.

Neem eens een kijkje op de website van Gena om het assortiment te bekijken en om meer informatie te verkrijgen. Wil je toch liever eerst de producten in het echt zien? Maak dan een afspraak om de Gena Showroom in Sassenheim te bezoeken.

Vihamij / Gena Sanitair
www.vihamij.nl / www.gena.nl