Tegeldagers en Balkdragers: voor een verhoogde vloer

Artikel delen

Met behulp van de huismerk Tegeldrager of Balkdrager van Lijmkam (beide mogelijk met hetzelfde product) legt u eenvoudig tegels of balken vlak of op afschot op vrijwel iedere gewenste hoogte. De bovenkop van een tegel- of balkdrager kan 360 graden draaien zonder dat de hoogte verandert. De tegeldrager is gemakkelijk in hoogte verstelbaar, eenvoudig te installeren en eenvoudig te onderhouden. De tegel- en balkdrager hebben een draagkracht van maar liefst 1.500 kg. Het voetstuk van de dragers zijn eenvoudig op maat te snijden voor het plaatsen in hoeken en tegen wanden.

Sommige tegel- of balkdragers beschikken over een nivellerende kop, waardoor eventuele hellingen en/of hoogteverschillen tot maximaal 5% automatisch gecorrigeerd worden. Beschikt uw drager niet over deze functie? Dan kunt u de functie alsnog handmatig toevoegen met behulp van de speciale Tegeldrager/Balkdrager Corrector.

De tegel- en balkdragers zijn met speciale Verlengstukken eenvoudig uit te breiden voor extra hoogte, met een maximum van 25 cm. De basis van onze tegel- of balkdragers zijn universeel: dit houdt in dat u, door de bovenkop te vervangen, de drager voor zowel tegels als balken kunt inzetten.

Bent u een professionele tegelzetter en betegelt u ook (dak)terrassen en/of buitenvloeren op hoogte? Dan bieden de Huismerk Tegeldragers en Balkdragers van Lijmkam het antwoord voor uw projecten!

Lijmkam
Lijmkam.nl