In de spotlight

Artikel delen

BTicino lanceert Classe 300EOS: de videofoon van de toekomst

BTicino — deel van Legrand Group — lanceert onder het motto ‘Evolution Of Smart’ de Classe 300EOS, de videofoon van de toekomst. Het is het allereerste geïntegreerde videofoonsysteem met spraakassistent Alexa en tal van Smart Home-functionaliteiten voor een connected huis. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface, de Home + Security App en de koppeling met Netatmo-veiligheidsoplossingen, legt de Classe 300EOS de lat voor deurcommunicatie hoger.

De Smart-technologie van morgen, vandaag

De Classe 300EOS brengt een revolutie teweeg op het vlak van intercomsystemen. Dankzij de ruime keuze aan Smart Home-functies en mogelijke uitbreidingen creëert u snel een connected huis voor uw klanten. De deur openen, toegangspoorten openen op afstand, slimme schakelaars, het weer opvragen of het alarm inschakelen; de Classe 300EOS maakt de weg vrij voor een Smart Home met slimme technologie voor een slimmer leven.

Amazon Alexa: de volgende stap voor een slim huis

Een Smart Home binnen stembereik installeren? Dat kan met Alexa, het spraakbesturingssysteem van Amazon. Dit innovatieve next-generation systeem zorgt ervoor dat de gebruikers alle slimme producten aan één hub — de Classe 300EOS — kan koppelen en vervolgens met zijn stem of smartphone kan besturen. Denk hierbij niet alleen aan slimme camera’s of alarmen, maar ook andere domotica-uitbreidingen zoals slimme verlichting, muziekinstallaties en televisies.

Houd controle en garandeer veiligheid met Netatmo

Daarbij komt nog dat de Classe 300EOS uit te breiden is met de veiligheidsoplossingen van Netatmo. Dankzij deze koppeling kunt u een eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem ontwikkelen voor elk type woning. Denk hierbij aan slimme camera’s, deur- en raamsensoren, geluidsalarmen en zelfs rook- en CO-detectoren. Door de verbonden installatie wordt het hele beveiligingssysteem inzichtelijk en kan het zowel spraakgestuurd als op afstand bediend worden.

Wilt u meer weten over de veiligheidsoplossingen van Netatmo? Bekijk de productvideo.

De beste app voor een veilig huis

De Classe 300EOS bedienen, kan eenvoudig met de Home + Security-app van BTicino en Netatmo, de meest gebruiksvriendelijke en complete app voor remote control in en rond een woning. Dankzij de geïntegreerde veiligheidsmodule krijgt de gebruiker meldingen en waarschuwingen bij inkomende (deur)oproepen, bewegingen of gebeurtenissen in en rond de woning. Met enkele simpele kliks kan de gebruiker de deuroproep beantwoorden en elektrische sloten, camera’s of alarmen activeren. Alle gebeurtenissen worden op elk moment weergegeven in een overzichtelijke tijdlijn.

Eenvoudige installatie & intuïtieve configuratie

Voor de installatie van het toestel heeft u geen bijzondere kennis nodig. Net als andere videofoonsystemen, installeert u de BTicino Classe 300EOS aan de hand van tweedraadsverbinding. Dankzij de ingebouwde wificonnectie en intuïtieve configuratie is het volledige systeem snel up and running en behoeft de installatie geen extra bekabeling. Hierdoor leent de Classe 300EOS zich ook als ideale oplossing voor zowel nieuwbouwwoningen als renovaties.

Wenst u meer informatie over de Classe 300EOS of over de installatie en configuratie? Download de productbrochure of bekijk de webinar op onze website. U ontdekt stap voor stap hoe u de Classe 300EOS moet instellen. Alle functies, uitbreidingen en toepassingen van het systeem komen aan bod, inclusief de configuratie.

RenovatieTotaal