Uitbreidingen op het gebied van dakventilatie

Artikel delen

Itho Daalderop heeft in 2 bijzondere uitbreidingen op het gebied van dakventilatie op de markt gebracht. Dit is de CAS dakventilatoren in een Connect versie en een uitbreiding op de CAS dakventilator of CAS Connect versie met de CAS Optima toepassing, hét vraaggestuurde ventilatiesysteem voor in de gestapelde bestaande bouw. Met CAS Connect heeft Itho Daalderop de eerste dakventilator die letterlijk en figuurlijk ‘in the Cloud’ staat.

Het programma dakventilatoren is uitgebreid met een Connect-versie voor de CAS 3.1 en CAS 3.2. Dit geldt zowel voor de 230V- als 400V-versie. Met deze Connect-versie kan onder andere het inregelen van de dakventilatoren voortaan eenvoudig door één persoon worden gedaan. Dit in plaats van de gebruikelijke 2 personen.  Het inregelen gaat via de Itho Daalderop Service-app. Op www.ithodaalderop.nl/casconnect vindt u meer informatie over deze Connect toepassing. Met CAS Optima heeft Itho Daalderop een vraaggestuurd ventilatiesysteem voor renovatie in de gestapelde bouw. CAS Optima kan worden toegepast in combinatie met zowel de CAS 3.1 en 3.2 TO als de CAS 3.1 en 3.2 TOC-versie. De basis van CAS Optima is de motorgestuurde regelklep. Deze klep heeft een 230V-voeding nodig, maar communiceert draadloos met de bijgeleverde CO²-sensoren (230V), die in de woon- en of hoofdslaapkamer geplaatst worden. De motorgestuurde regelklep is tevens voorzien van een ingebouwde RV-sensor, waardoor het systeem reageert op snelle stijging van de relatieve vochtigheid. Dit in de keuken en/of badkamer. Meer weten over deze toepassing?

www.ithodaalderop.nl/casoptima. Beide toepassingen kunnen zeer goed in 1 project worden toegepast.