Douchegoot van RVS: speciaal voor badkamer renovatie

Artikel delen

Bij het renoveren van de badkamer is het vaak niet mogelijk om een douchegoot te plaatsen vanwege de inbouwhoogte. Van den Berg Afvoerputten heeft nu een douchegoot ontwikkeld, de ‘R-Line’. Deze douchegoot heeft een inbouwhoogte van slechts  65 mm en is dus ideaal voor renovatie projecten.

douchegoot van rvsVanwege de geringe inbouwhoogte van slechts 65 mm is de roestvrijstalen douchegoot geschikt voor plaatsing in bijvoorbeeld verdiepingsvloeren. Met een breedte van 60 mm en de strakke afwerking middels een gesloten deksel geeft deze douchegoot een ruimtelijk effect, de ideale oplossing voor inloop douches!

De douchegoot is rondom voorzien van een instort flens en zandhuid zodat plaatsing veilig en doelmatig kan plaatsvinden. De zijuitlaat van rond 40 mm en het uitneembare kunststof waterslot maken deze renovatie douchegoot compleet.

Naast het standaard model is er ook een wanduitvoering, deze  is voorzien van een wandflens waar overheen getegeld kan worden voor een volledig waterdichte overgang tussen de douchegoot en wand.

Product specificaties

  • standaard voorzien van blind rooster
  • standaard voorzien van zandhuid
  • afvoer capaciteit 30 l/min
  • uitneembaar kunststof waterslot
  • voorzien van zijuitlaat 40 mm
  • aardingspunt aanwezig
  • met instortankers
  • ideaal voor renovatie, inbouwhoogte 65 mm
  • instortflens rondom goot
  • 100% Nederlands product

De R-Line is uit voorraad leverbaar in diverse lengtes, 600 – 700 – 800 – 900 of 1000 mm.

Van den Berg Afvoerputten
www.vandenbergafvoerputten.nl