Efficiënte oplossingen voor renovatie en herbestemmingsbouw

Artikel delen

Siniat en Promat zijn beide merken van de Etex Building Performance divisie en hebben verschillende oplossingen wanneer het op renovatie aankomt. Siniat is sinds jaren gespecialiseerd in gipsplaten. Wanneer u een gevel wil vervangen, een voorzetwand wil plaatsen of een plafond wil vernieuwen kunt u beroep doen op de gipsplaten van het bedrijf.

siniat promat

De gipsplaten zijn makkelijk te plaatsen en voldoen bovendien aan veel eisen. Of het nu gaat over akoestiek, inbraakwerendheid of stootvastheid.  De bekendste gipsplaat is de LaDura Premium.

Wanneer u een gipsplaat nodig heeft die voldoet aan hogere akoestische eisen, is de Siniat dB gipsplaat uitermate geschikt. Ook op vlak van inbraakwerendheid heeft het bedrijf al langer dan 1 jaar een oplossing op de markt: Resistex. Met Resistex kan uw wand voldoen aan weerstandklasse 2.

U mag de brandveiligheid in uw renovatieproject niet uit het oog verliezen. Promat spitst zich dan ook toe op brandveiligheid.  De unieke oplossing van het bedrijf is het brandwerend beschermen van een hellend houten dak met PROMATECT®-100. Deze constructie haalt een brandwerendheid van 30 minuten.

Meer weten over de oplossingen met gipsplaten of het brandveilig maken van uw renovatieproject? Op de renovatiebeurs kunt u enkele constructies bezichtigen en helpen de experts u graag verder.

Promat en Siniat
www.siniat.nl
www.promat.com
Standnummer D.095

siniat

promat