Hoog rendement vloerverwarming met Quartzline vloersystemen

Artikel delen

De populariteit van vloerverwarming stijgt met de dag. Het genot van vloerverwarming begint echter bij de basis. Quartzline biedt oplossingen voor het ‘inbedden’ van vloerverwarmingssystemen in of op ondervloeren. Ook biedt het bedrijf een scala aan afwerkingsvloeren aan. Optimaal rendement van de vloerverwarming én een moderne vloer zijn gegarandeerd.

quartzline vloerverwarming

Voor het optimaal dichtzetten van gefreesde sleuven in cement- en gips-gebonden ondervloeren is het reparatiemortel Quartzline MRP de aangewezen oplossing. Na het dichtzetten van de sleuven kan de vloer – afhankelijk van de ondergrond en de soort vloerverwarming – geëgaliseerd worden met Quartzline cement- en/of gips-gebonden en vezel verstrekte egalines.

Om optimaal van vloerverwarming te kunnen genieten biedt een afwerking met een gietvloer het beste resultaat. Door de integratie van de vloerverwarming in een compleet Quartzline vloersysteem ben je verzekerd van een comfortabele verwarming in de woning.

Hiervoor adviseert het bedrijf Quartzline Deco, een comfortabel polyurethaan vloersysteem: flexibel en elastisch. Deze sterke vloer kent vele plezierige eigenschappen en voelt prettig aan. De vloer is transparant of in een kleur af te lakken. Een extra transparante laklaag zorgt ervoor dat de vloer nog beter bestand is tegen vuil en chemicaliën.

Ook de Quartzline Decorative beveelt het bedrijf aan als afwerkingslaag. Deze zelf nivellerende, cementeuze, decoratieve minerale gietvloer is leverbaar in alle kleuren.

Alle Quartzline vloersystemen en producten, in combinatie met de diverse vloerverwarmingssystemen, hebben uitgebreide laboratorium- en praktijktesten ondergaan.

Quartzline vloersystemen
www.quartzline.nl