Bij renovatie kiezen voor moderne deuren met de looks van vroeger

Artikel delen

Bij renovatie van oudere woningen wil de opdrachtgever moderne deuren, goed wind- en waterdicht en voorzien van adequaat hang- en sluitwerk. Maar die deuren moeten dan wel qua uitstraling passen bij die oudere woningen. Weekamp Deuren Projectmatige Renovatie is gespecialiseerd in het vervangen van ramen en deuren in renovatieprojecten. Met eigentijdse deuren met de looks van vroeger.

weekamp deuren

Vincent Coelingh, Verkoop Renovatie Weekamp Deuren: “Wij bieden een concept waarbij opdrachtgevers als woningcorporaties, vastgoedbeheerders en VVE’s hun deuren zorgeloos kunnen laten vervangen. Omdat wij het hele traject in een 10-stappenplan op ons nemen, van professioneel projectadvies tot bewonerscommunicatie, van inmeten tot ontwerp met alle maatwerkdetailleringen en van productie tot montage. Met daarbij nazorg en garantie op de deuren.”

In de bestaande bouw is sprake van een gigantische variatie in deuren. “Met fraai freeswerk, sierlijsten en andere detailleringen. Onze kracht is dat wij op industriële wijze maatwerkdeuren kunnen produceren. Technisch hoogwaardige deuren die wij met freesdetails en vullijsten precies op de authentieke deur laten lijken. Deuren die het karakteristieke architectuurbeeld eer aandoen.”

Overigens is dit maatwerk niet alleen geschikt voor de grotere renovatieprojecten van genoemde opdrachtgevers, maar ook de MKB-aannemer of ZZP’er is bij Weekamp Deuren aan het juiste adres als bij de renovatie deuren moeten worden opgeknapt. “Vervangen is doorgaans een betere optie dan ‘pleisters plakken’ in de vorm van reparaties. Je wilt toch niet dat de deur blijft tochten en gevoelig is voor inbraak? Wij maken onze deuren met doordachte aansluitdetails zodat ze perfect passen in het bestaande kozijn, uitstekend wind- en waterdicht zijn, veilig tegen inbraak zijn en in materiaal en afwerking top zijn. Met zo’n deur zijn bewoners blij.”

Weekamp Deuren
www.weekampdeuren.nl