Duurzame, aluminium gevelelementen in verschillende bouwbreedtes

Artikel delen

PREFA SIDINGS zijn duurzame, aluminium gevelelementen die in verschillende bouwbreedtes worden gecombineerd. Deze voorgehangen gevels met achterventilatie kunnen op tal van manieren gebruikt worden, zowel binnen als buiten. “Met de onzichtbare bevestiging doormiddel van het tand-en-groef-systeem kunnen deze verticaal, horizontaal of schuin gemonteerd worden. De mogelijkheden qua design en het ruim kleurenpakket maken het mogelijk om gevels van gebouwen op een unieke en eenvoudige manier te moderniseren”, vertelt Tom Vanhandenhove, sales manager bij PREFA.

prefa

Recent kwam ook de PREFA SIDING. X op de markt, eveneens een gevelelement dat als ervoor gemonteerde gevel met achterventilatie uitgevoerd wordt. “De buitengewone afkantingen van deze gevelpanelen bieden het gebouw een eigen uitstraling en moderne look. De specifieke plooien zorgen bovendien voor een mooi schaduwspel. Afhankelijk van de lichtinval, tijdstip en omgeving krijgt de gevel een ander en onregelmatig design, zodat elk object uniek wordt.” De PREFA SIDING. X zijn verkrijgbaar in 21 standaardkleuren in lengtes van 500 tot 6200 mm. Speciale breedtes van 138 tot 400 mm kunnen aangevraagd worden.

Natuurlijk blank of coating in elke RAL-kleur

Het KARTELPROFIEL van PREFA is een modern gevelprofiel van geextrudeerd aluminium dat zorgt voor een uniek samenspel van techniek en architectonische vormgeving. Ook de GOLFPLAAT van PREFA staat garant voor een modern en flexibel geveldesign. De begin-, afsluit- en hoekprofielen zorgen voor een eenvoudige montage. Kiezen voor een PREFA GOLFPLAAT heeft volgens Tom Vanhandenhove heel wat voordelen, zoals een montage zonder zichtbare bevestigingen, natuurlijk blank of met gekleurde coating in elke RAL-kleur tot maximum 3.000 mm lengte. De golfplaat kan horizontaal, verticaal of schuin gemonteerd worden.

PREFA
www.prefa.nl