Veel tijd en geld besparen dankzij unieke zelf-nivellerende rupshoogwerker?

Artikel delen

Steeds meer bedrijven besparen veel tijd en geld door het gebruik van een zelf-nivellerende rupshoogwerker. Ook al staat men op een oneffen terrein, op een helling of zelfs op een trap, de hoogwerker stelt zich automatisch waterpas, kan altijd recht omhoog en staat dus altijd recht. Zelfs tijdens het rijden! Zo kan het werk onder alle mogelijke omstandigheden snel, efficiënt en veilig worden uitgevoerd.

Op elke ondergrond én helling inzetbaar. 

totaalliftElke ondernemer weet dat het een uitdaging is om goed deskundig personeel te vinden. Efficiënt en veilig werken met de huidige krachten wordt dan ook steeds belangrijker! “De hoogwerkers van AlmaCrawler bieden hier een oplossing voor. Deze machines kunnen werkzaamheden verrichten zoals het rijden op hoogte op oneffen terrein en elke ondergrond. Dat maakt deze machines uniek en zeer geschikt voor bedrijven die veelal te maken hebben met dit soort ondergronden.”, vertelt Sander Pelle van Totaallift.

De rupshoogwerkers van AlmaCrawler zijn voorzien van het bilevel-systeem, een unieke technologie waardoor de hoogwerkers zelfs op niet-vlakke terreinen en steile ondergronden of andere moeilijke toegankelijke werkgebieden ingezet kunnen worden.

Brede inzetbaarheid, sneller werken & geld besparen

Gebruikers van deze multifunctionele rupshoogwerkers zijn zeer enthousiast over de toepasbaarheid en werksnelheid in vergelijking met andere hoogwerkers. Pelle: “We horen in de markt vaak terug dat er dankzij deze unieke hoogwerkers ook flink geld wordt bespaard. Naast het efficiënter werken zien we ook dat voor de meeste gebruikers het veel aantrekkelijker is om een eigen hoogwerker te kopen dan telkens een hoogwerker te huren. Het omslagpunt voor het kopen in plaats van huren ligt gemiddeld bij de inzet van 3 à 4 dagen per maand. In de praktijk zien we dat bedrijven die een eigen hoogwerker hebben deze natuurlijk veel vaker inzetten.”

Uitgelicht – Jibbi U-1570 EVO

De Jibbi U-1570 EVO is een zelf-nivellerende rups telescoophoogwerker en is uitermate geschikt voor dak- en gevelbedrijven. De machine kan op hellingen tot 22 graden automatisch waterpas worden gepositioneerd en heeft een maximale werkhoogte van 15,4 meter. Door het gerichte gewicht van 2.850 kg is deze telescoophoogwerker te vervoeren op een aanhanger achter de bedrijfsbus en dit levert een flinke besparing op transportkosten op. Het compacte formaat en de werkbak die is ontworpen om in dezelfde maatbreedte van de machine te blijven, zorgen voor gebruiksgemak en beweging. Zelfs in smalle doorgangen en beperkte werkruimtes.

totaallift

Over Totaallift

Totaallift beschikt over een breed scala van innovatieve en krachtige AlmaCrawler machines waaronder de Rups Schaarhoogwerker (Bibi), Rups Telescoophoogwerker (Jibbi), Rups Schaarhoogwerker met stempelpoten (Billenium) en de Multiloader. Naast AlmaCrawler is Totaallift ook importeur van Platform Basket spinhoogwerkers, Bravi hoogwerkers, EP intern transport én dealer van Magni verreikers/hoogwerkers.

Meer weten

totaalliftWilt u meer weten over de zelf-nivellerende rupshoogwerkers of andere hoogwerkers, bekijk de website Totaallift.nl of neem vrijblijvend contact op met productadviseur Sander Pelle. Bel naar: 06 13 22 99 70 of stuur een e-mail naar: sander@totaallift.nl.

totaallift

totaallift