Caps bieden veel plussen op het werk

Artikel delen

De caps van Carhartt zijn een perfecte aanvulling op je werkkleding. Ze zijn niet alleen stoer maar vooral ook erg functioneel. Ze zijn voorzien van een Force® zweetband met FastDry® die vocht afvoert, snel droogt en dankzij de antibacteriële afwerking geur bestrijdt. Zo loopt er geen zweet in je ogen als je hard aan ’t werk bent. 

 carhartt

carharttDe caps beschermen hoofd en haar tegen vonken, water en vuil. En als de zon schijnt biedt de voorgevormde klep bescherming tegen felle zonnestralen. Zo houd je goed zicht op de situatie zonder verblind te worden en dat is wel zo veilig. Je kunt kiezen voor een 100% canvas cap of een cap met een achterzijde van mesh voor extra ventilatie op warme dagen.

Met Carhartt-logo of grafische patch

De caps van Carhartt bieden dus veel plussen op het werk. Ze dragen comfortabel en hebben een verstelbare sluiting aan de achterkant voor een optimale pasvorm. De caps zijn voorzien van het Carhartt-logo of een grafische patch. Er zijn diverse modellen en vele kleuren, verkrijgbaar vanaf € 19,95.

carhartt

Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt ontwikkelt voortdurend technologieën om haar werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit.

cap

Informatie

Carhartt Caps zijn verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijzen diverse modellen, vanaf € 19,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

cap

Over Carhartt

capsCarhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden.

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.