In de spotlight

Artikel delen

Ruimte in de ruimste zin des woords?

Uit de koker van specialisten op het gebied van schuifsystemen, MACO en Hautau, komt het slimme en flexibele schuifsysteem: Move. Een ware synergie voor nieuwe marktkansen en interessant voor de totale keten. Van architecten en verwerkers tot eindgebruikers. Want: het systeem staat voor ontwerpvrijheid, slimme montage, prettige bediening en veilig wonen. Sinds vrijdag 26 augustus is dit schuifsysteem in Schema A en C gecertificeerd met inbraakweerheid klasse SKG2. Dus, Ready to Move!

Schuifsysteem

Slim en soepel

Is de wens het raam te openen voor ventilatie, ook al staat de vensterbank vol óf wil men een handig bovenraam in de badkamer? Dat kan. Move biedt de oplossing door de ruimtebesparende parallelstand. De kierstand biedt bescherming tegen het onbedoeld openschuiven en vergemakkelijkt de ventilatie. Doordat de greep aan alle vier de zijden van de vleugel kan worden geplaatst is er een grote flexibiliteit in ontwerp. Speciale formaten zijn ook geen enkel probleem. De Move geeft ruimte in de ruimste zin des woords.

De oplossing in schuifbeslag

SchuifsysteemEen goede beweging: dat is de omschrijving van het slimme schuifbeslag. Zijn eenvoudige en snelle montage maakt het tot een unieke oplossing. Daarbij heeft het systeem ook een enorm tolerantiebereik. Tevens overtuigend is de vrije keuze van de greeppositie en de mogelijkheid om speciale formaten te bouwen. Bovendien is er serieproductie mogelijk. Simpelweg: boren, aanleggen en inschroeven.

Luxe voor privé en openbare gebouwen

Een kwaliteit die soepele en feilloze bediening waarborgt zonder enige moeite, zelfs bij verschillende gebruikers zoals openbare gebouwen en hotels. De scheiding van schuif- en vergrendelingstechniek is hiervoor verantwoordelijk. Dit is uniek in de markt.

Serieproductie zonder afbreuk te doen aan kwaliteit

Het geoptimaliseerde schuifsysteem heeft een goede afdichting en waterdichtheid door de aantrek en omtrekafdichting in een speciaal ontwikkeld kunststofprofiel. Absolute dichtheid, zelfs in serieproductie. Met Move wordt luxe standaard en kiest men voor een duurzame oplossing met een lange levensduur.

 Praktische installatie

De montage is eenvoudig en efficiënt, met standaardgereedschap te realiseren. Prettig voor de verwerking is ook de hoge tolerantie van maximaal ongeveer vijf millimeter. In combinatie met het MACO Multi-Matic beslag kan de centrale vergrendeling vrij ontworpen worden met bestaande voorraadonderdelen: dit optimaliseert het voorraadbeheer. Klembare sluitdelen aan de greepzijde zijn in hoogte verstelbaar. Dit kan ook in ingebouwde toestand achteraf worden ingesteld. Deze voorinstel- en afstelmogelijkheden functioneren ook perfect na het laden en het transport en besparen tijd bij de installatie van de elementen in het gebouw.

Schuifsysteem

Openen en ventileren met Move: met gemak: zonder dat de vensterbank leeg gehaald hoeft te worden.

“We connect”

Wilt u uw kennis over MOVE verruimen? MACO is aanwezig op de beurs Houtpro+, te vinden bij stand 6340. Het bedrijf heeft daar als thema “We connect”. De verbinding tussen Product, Partners en duurzaamheid staat centraal. Een breed begrip, want het staat voor mechanisch én elektronisch beslag, partnership maar ook voor ondernemingskracht van MACO Benelux: een sterk team dat verbindt.

MACO
MACO.eu

RenovatieTotaal