Verbeterde 2-in-1-koker voor reparatieplamuur

Artikel delen

Goed nieuws voor gebruikers van de DRY FLEX® SF van Repair Care: de reparatieplamuur is weer verkrijgbaar in een 2-in-1-koker. En wel in een volledig vernieuwde verpakking van 150 ml. Het grote voordeel van de nieuwe koker? De zwarte onderzijde zit vast aan het binnenwerk, met nog meer gebruiksgemak als resultaat.

Reparatieplamuur

Creatief zijn, daar gaat het om in deze tijden van wereldwijde grondstoftekorten en logistieke uitdagingen. Iets wat Repair Care is toevertrouwd, zo is opnieuw gebleken. De houtrotreparatiespecialist komt met een nieuwe oplossing voor de verpakking van de DRY FLEX® SF 2-IN-1. Deze reparatieplamuur was sinds begin dit jaar alleen nog verkrijgbaar in twee aparte kokers vanwege leveringsproblemen bij de producent van de bekende 2-in-1-koker.Reparatieplamuur

Nieuwe 2-in-1-koker

De DRY FLEX® SF is nu weer verkrijgbaar in een 2-in-1-koker. Het gaat om een ander type, met een inhoud van 150 ml in plaats van 180 ml én een verlijmde onderkant. “Vooral dat laatste is een pluspunt”, zo stelt commercieel manager Aldo Luinge. “Nu we toch op zoek moesten naar een nieuwe verpakking, hebben we meteen de kans gegrepen om verbeteringen door te voeren. De onderzijde zit nu vast aan het binnenwerk, wat prettiger werkt en verlies voorkomt.” Uiteraard is de nieuwe koker te gebruiken in het EASY•Q™ enkelvoudig doseerpistool.

Juiste partner gevonden

Aan de introductie van de nieuwe 2-in-1-koker ging heel wat vooraf. Aldo Luinge: “De leveringsproblemen bij de kokerleverancier zouden tijdelijk zijn, maar uiteindelijk bleek dat niet het geval. Het vinden van een alternatief was een stevige uitdaging, met name vanwege de unieke 2:1-verhouding van ons product en de strakke doseringseisen. Gelukkig vonden we een oplossing. Maar zo’n nieuwe koker – met een kleinere inhoud – heeft ook weer impact op het afvulproces en de logistiek.” Het afvullen gebeurt voortaan in Nederland en Duitsland. “In ons product komen componenten uit de hele wereld samen. Het is een hele puzzel om alles goed op elkaar te laten aansluiten, zeker gezien onze hoge maatstaven en het uitgekiende testproces.”

Keuze voor gebruikers

Repair Care gaat de nieuwe verpakking breder inzetten. Ook de DRY FLEX® IN 2-IN-1 is verkrijgbaar in de nieuwe koker van 150 ml. Vanaf het najaar geldt dit ook voor de DRY FLEX® 1 2-IN-1 en de DRY FLEX® 4 2-IN-1. “Deze blijven overigens, net zoals de DRY FLEX® SF, ook verkrijgbaar in het dubbele-kokersysteem”, aldus Aldo Luinge. “Dit is prettig voor grootverbruikers vanwege het volumevoordeel. Zij hebben vaak al een duo-doseerpistool en werken prettig met de losse kokers. Het is mooi dat gebruikers nu wat te kiezen hebben.”

Meer weten over Repair Care of het assortiment? Kijk op www.repair-care.nl.