Geld besparen door krassen of aanslag weg te polijsten?

Artikel delen

Het verwijderen van krassen en aanslag op ruiten kan nu ook duurzaam. Ramen polijsten op een milieuvriendelijke wijze is dé oplossing.

Door het polijsten hoeft er geen nieuw glas besteld en dus geproduceerd te worden. Een groot voordeel, want de wachttijden voor levering en het vervangen van het glas zijn namelijk erg lang. In veel gevallen moet na het plaatsen de schilder het kozijn ook weer verven. Naast de hogere kosten zal het totale traject van vervangen dus langer duren.

Door het polijsten van glas kan Glasrenovatie Nederland B.V. met speciale polijstmachines de meeste krassen en aanslag snel verwijderen. Aangezien het polijstmiddel in een ‘gesloten’ systeem door de polijstmachine gevoerd wordt is er geen sprake van vervuiling. Daarnaast wordt het polijstmiddel hergebruikt. Benieuwd hoe dat proces er uit ziet? Hier kun je het goed zien.

Graffiti

Naast de woningbouwprojecten verwijdert het bedrijf ook graffiti van winkelruiten en abri’s. Ook hier zijn de kosten veel lager dan wanneer je zou vervangen en is het proces milieuvriendelijk.

PolijstenGlas Schuren

De laatste jaren heeft Glasrenovatie Nederland zich tevens gepreciseerd in het schuren van glas. In sommige gevallen zijn de beschadigingen in het glas namelijk te ernstig om direct te polijsten. Met het gebruik van een speciale schuurtechniek kunnen nu ook diepere krassen eerst weggeschuurd worden. Daarna kan dan de ruit gepolijst worden. Zeker voor kostbare ruiten zoals winkelruiten, abri’s  of ruiten op schepen, bussen en dierentuinen is dit een zeer goede oplossing. Maar ook in de woningbouw wordt deze techniek steeds vaker gebruikt, zeker voor de triple glas ruiten.

Zakelijke en particuliere markt

Als een VCA gecertificeerd bedrijf met meerdere ervaren polijsters in vaste dienst is Glasrenovatie Nederland door heel Nederland werkzaam. Al jaren bedient het bedrijf de meeste woningbouw aannemers voor oplevering van hun projecten wanneer er onverhoopt wat krassen zijn ontstaan. Hierbij neemt het bedrijf qua planning het gehele project uit handen, van afspraak tot uitvoering. Naast het behandelen van glas zijn ze tevens gespecialiseerd in het polijsten van onder andere vensterbanken, baden en kozijnen.

Tegenwoordig weten particulieren het bedrijf ook steeds vaker te vinden. Het is niet nodig om steeds tegen die kras of ‘druppels’ kalkaanslag aan te kijken. Aangezien er geen heel verbouwingsproject opgestart hoeft te worden voor vervanging van het glas en de kosten ook veel lager zijn dan vervangen, bouwt het bedrijf hierin ook een grote tevreden klantenkring op. Het bedrijf heeft inmiddels al ruim 30 jaar ervaring in het verwijderen van krassen en cementsluier.

De voordelen van Glasrenovatie:

  • Geen hoge vervangingskosten.
    • Duurzame oplossing.
    • Zonder overlast snel de krassen verwijderd.
    • Snel en milieuvriendelijk proces.

Glasrenovatie Nederland BV
www.glasrenovatie.nl