In de spotlight

Artikel delen

Corporaties: alles te weten komen rondom de Nationale Prestatieafspraken en energietransitie?

Nederland staat voor een gigantische transitieopgave, met in het bijzonder u als woningcorporatie!

Tijdens het kennisevent van Intergas en ClimaRad wordt u als woningcorporatie aan de hand van verschillende sessies geïnformeerd. Dit heeft tot doel om op korte termijn een lagere energielast te realiseren voor uw bewoners.
Meld u aan voor het gratis event dat in het Auditorium van Intergas in Coevorden zal worden geopend door dagvoorzitter Annemarie van Gaal. Wij zien u graag op 3 november!

SPREKERS

WILLEM DE VREEZE – AEDES
Kansen en mogelijkheden van de Nationale Prestatieafspraken
Willem de Vreeze, Manager Belangenbehartiging Publieke Zaak en adjunct directeur bij Aedes, geeft een sessie over de consequenties van deze afspraken en de kansen en mogelijkheden voor corporaties.

ARJAN VAN HELVOORT – ATRIENSIS
Van Nationale Prestatieafspraken naar verduurzaming in de praktijk
Arjan van Helvoort, Afdelingsmanager Wonen bij Atrienis, zal de vier Prestatieafspraken op het gebied van duurzaamheid onder de aandacht brengen.

CHIEL BOONSTRA – TRECODOME
100% duurzame energie vraagt om zuinige woningen en betaalbare energiekosten
Chiel Boonstra, directeur en energetisch ontwerper bij Trecodome, gaat in op de aanpak van de energietransitie en schetst wat er meer moet gebeuren aan woningen en installaties voor een betaalbare energienota en de klimaatdoelen van Parijs.

PETER COOL – INTERGAS
Het belang van het meten van data in woningen als basis voor de energietransitie
Meten is weten. Peter Cool, CTO bij Intergas en bestuurslid bij de NVI, zal ingaan op het belang van data-analyse bij het optimaliseren van verwarmingsinstallaties.

JORIS VAN DEN HEILIGENBERG – INSIDE OUT & JACCO RIJNVIS – CLIMARAD
Praktijkvoorbeeld toepassen ClimaRad: project Inside Out Utrecht
In Utrecht Overvecht heeft woningcorporatie Bo-Ex samen met de consortiumpartners van het ‘Inside Out’-concept een hoogbouwflat energieleverend gemaakt door middel van een modulair renovatiesysteem. Joris van den Heiligenberg, projectleider bij Inside Out, toont u graag de meetresultaten.
Jacco Rijnvis, Commercieel Manager, vertelt hoe ClimaRad als partner/toeleverancier intensief betrokken is geweest bij dit project.

Meld u hier gratis aan.

RenovatieTotaal