Help je klant én jezelf met een tijdelijke douchecabine

Artikel delen

De badkamerrenovatie: een project wat meerdere facetten bevat waarbij de geplande tijd van belang is om het gewenste resultaat én de kwaliteit te kunnen waarborgen. Doorgaans ligt er echter een behoorlijke tijdsdruk op, aangezien de klant met het gemis van de nodige sanitaire voorzieningen te maken heeft. Om dit te voorkomen, verzorgt Douche Simpel tijdelijke douchecabines welke overal in én rondom de woning geplaatst kunnen worden.

Douchekeuken

Douche Simpel verzorgt het complete traject: de bezorging, installatie en het retourneren wordt allemaal geregeld. Je hoeft je verder nergens zorgen over te maken terwijl de klant geniet van het nodige (tijdelijke) comfort tijdens de verbouwing. De ervaring leert ons dat als gevolg hiervan de tijdsdruk op projecten drastisch afneemt. Loopt een project bijvoorbeeld uit wegens onvoorziene omstandigheden dan is er nog steeds geen reden tot paniek, men kan namelijk nog altijd blijven douchen. Vanzelfsprekend levert dit een enorme bijdrage aan het uiteindelijke doel: een kwalitatief hoogwaardige badkamer met tevreden klanten.

Douche Simpel is actief in heel Nederland en België, waarmee een landelijke dekking gewaarborgd wordt. De binnendienst, bestaand uit een compleet team, is 5 dagen in de week continu bereikbaar om je te woord te staan en de opdrachten zorgvuldig uit te laten voeren door een team van installateurs. Indien gewenst zal een van de adviseurs je persoonlijk bezoeken om nadere en specifieke samenwerkingen samen te bespreken.

Douche Simpel
www.douchesimpel.nl