Demonstraties duurzame houtrotreparatie tijdens Masters of Maintenance

Artikel delen

Tijdens de eerste editie van Masters of Maintenance op 2 en 3 november 2022 spijkeren vakspecialisten uit de schilders-, onderhouds- en verfbranche hun kennis bij gedurende diverse productdemonstraties. Ook Repair Care – marktleider in producten voor duurzaam houtherstel – is aanwezig op het evenement in Hart van Holland te Nijkerk. In de stand leren bezoekers hoe ze een duurzame houtrotreparatie uitvoeren.

Verduurzaming van de branche

Vakmensen doen bij Masters of Maintenance onder meer praktische inzichten op en maken kennis met innovatieve producten uit de branche. Verduurzaming is een van de speerpunten op het tweedaagse evenement. Ook bij woningcorporaties en gebouwenbeheerders staat dit onderwerp hoog op de agenda. Zij spreken steeds vaker de voorkeur uit voor houtreparatie met Repair Care aangezien reparaties minstens tien jaar meegaan. Essentieel hierbij is een juiste toepassing van de producten. Dit leren schilders en andere geïnteresseerden tijdens de productdemonstraties bij Masters of Maintenance.

Gratis toegang

Met naar verwachting 5.000 bezoekers belooft de eerste editie van Masters of Maintenance een succes te worden. De toegang tot het evenement is gratis en bezoekers zijn op zowel 2 als 3 november welkom van 13.00 tot 21.00 uur. Repair Care is beide dagen aanwezig om productdemonstraties te geven en vragen te beantwoorden over de reparatieproducten en de juiste aanpak voor duurzaam houtherstel.

Repair Care
www.repair-care.nl