Geen vieze tegelvoegen meer in de badkamer?

Artikel delen

Bij maar liefst 20% van de Nederlandse badkamers is er een probleem met vieze tegelvoegen (bron: Saniweb). Een goede reden dus om bij de renovatie van een badkamer of andere natte ruimtes een alternatieve wand- en vloerafwerking te overwegen. Cemcolori betonstuc is bij uitstek geschikt voor toepassingen in badkamers, douches en toiletten. Het is van nature 100% waterdicht (Kiwa NEN keurmerk DIN EN 1062-1 met een score W3), schimmelvrij en kan naadloos aangebracht worden. Daardoor heeft de klant geen tegelvoeg-problemen meer.

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Cemcolori is een product op basis van cement en een speciaal ontwikkelde hars. Hiermee wordt de vloer en wand sterk en flexibel. Het is zelfs scheuroverbruggend. Cemcolori wordt afgewerkt met een laklaag tegen vuilaanslag. Daardoor is het eindresultaat zeer onderhoudsvriendelijk en blijft het jarenlang mooi. Met name bij toilet- en douchetoepassingen in horeca en saunabedrijven levert het onderhoudsgemak van Cemcolori kostenbesparingen op. Als u bij de renovatie sloop- en breekwerk wilt beperken, kan Cemcolori over de bestaande vloer- en wandtegels aangebracht worden. Elke stabiele ondergrond is goed. Cemcolori is duurzaam omdat het bestaat uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen. Het is emissiearm en daardoor prettig te verwerken en dus bij uitstek geschikt voor interieurs in woningen en openbare ruimten!

Betonstuc in vele kleuren

Klanten kunnen kiezen uit een breed kleurenpalet: van aardtinten tot uitbundige kleuren. Er zijn 23 standaardkleuren en 9 trendkleuren. Op aanvraag zijn zelfs alle RAL en NCS kleuren te produceren. Daarvoor neemt u contact met Cemcolori.

Verwerkers en verkrijgbaarheid

Cemcolori is uitsluitend verkrijgbaar via gecertificeerde verwerkers. Om de kwaliteit van de projecten te waarborgen traint en schoolt Cemcolori deze verwerkers. Via een mail aan info@cemcolori.com komt u in contact met een verwerker bij u in de buurt. Wilt u zelf gecertificeerd verwerker worden, vraag dan een training aan via mail info@cemcolori.com of bel met Erik Hegger: +31 6 47203646. Daar kunt u ook meer informatie krijgen over de mogelijkheden om Cemcolori in uw assortiment op te nemen of hoe u met een private label aan de slag kunt gaan. Op Cemcolori.com vindt u een overzicht van alle producten.

Cemcolori
www.Cemcolori.com