Voegkleuren die passen bij houtlooktegels

Artikel delen

Woonconsumenten en kantooreigenaren kiezen steeds vaker voor de warme sfeer van hout in hun interieur. Dat zie je onmiskenbaar terug in de alsmaar stijgende toepassing van houten producten, maar bijvoorbeeld ook in de keuze van keramische vloer- en wandtegels met een houtlook. Coba is specialist in afbouwproducten zonder gedoe, waaronder tegellijmen, voegmiddelen & kitten, anhydriet-toepassingen, egalisatie & uitvlakmortel en voorstrijkmiddelen. Speciaal voor de houtlooktegels biedt Coba vier bijpassende voegkleuren voor CGM300 Voegmiddel Wand & Vloer. Makkelijk zat.

Houtenvloer met voegen in een hout-look

Marcel Krook, verkoopleider bij het oer-Hollandse Coba: “Onze speciale voegkleuren passen perfect bij houtlooktegels. Zo ondersteunen wij deze trend van houtuitstraling op doeltreffende wijze. Want je wilt niet dat zo’n mooie sfeervolle tegelvloer of tegelwand met een houtlook wordt verstoord door voegwerk wat er eigenlijk niet bij past. Daarom bieden wij vier voegkleuren die echt naadloos aansluiten op de verschillende houtsoorten.”

Deze speciale voegkleuren zijn:

  • Zandgrijs
  • Zandbruin
  • Kiezelgrijs
  • Steengrijs

Houtlook voegenDe sfeervolle voegkleuren zijn beschikbaar voor Coba CGM300 Voegmiddel Wand & Vloer. Samen met de sanitair kit universeel CGM390, die is afgestemd op een breed spectrum aan voegkleuren, is er voor iedere houtlook een perfecte match.

Coba is één en al gemak. Marcel Krook: “Wij kennen de praktijk en staan altijd voor je klaar. Heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op.”

Coba
www.coba.nl