De toekomst kleurt groen tijdens BouwBeurs 2023!

Artikel delen

De bouwwereld wordt steeds groter en complexer. Nieuwe projecten moeten binnen de BENG regelgeving aan steeds strengere normen voldoen, met daarnaast nog eens aandacht voor een duurzame kwaliteitsborging. Binnen al deze normering mag vooral de aandacht voor een gezond binnenklimaat niet vergeten worden!

DUCO heeft een antwoord op beide aspecten. Met vier totaalconcepten voor nieuwbouw en renovatie bieden ze een combinatie van aangenaam én gezond leven met innovatieve installatietechnieken.

Een frisse kijk op renovatie

DocuRenovatie en transformatie zorgen komende jaren voor de grootste uitdaging binnen de Nederlandse bouwkolom. Het betrachtte resultaat is een frisse en moderne look & feel met energiezuinige toepassingen. Maar veel stof, vuil en een hoop kopzorgen gaan hier vaak aan vooraf. Niet bij DUCO. Want de aanstormende DucoBox Reno belooft sterke ventilatie- en energieprestaties te combineren met praktisch genot en een snelle & eenvoudige installatie.

Slimme installatie oplossingen

Op het vlak van mechanische D-concepten neemt DUCO opnieuw enkele triomfantelijke schreden. Na het succes van de DucoBox Energy Comfort werd beslist om het toestel te laten dienen als blauwdruk voor een nieuwe generatie krachtpatsers. Met de nieuwe DucoBox Energy Comfort Plus productlijn vliegt het bedrijf alle lagen van de nieuwbouw- & projectmarkt aan. Centraal bij deze toestellen staat de slimme zonale sturing in combinatie met een fluisterstille werking.

Ontdek dit alles en nog veel meer tijdens BouwBeurs 2023 in Utrecht. Het DUCO-team staat de hele dag paraat voor een babbel en met antwoorden op alle vragen. Wees welkom!

DUCO
www.duco.eu/nl
Standnummer 07.B008