Verwarm en verkoel je woning energiezuinig

Artikel delen

Met een lucht/lucht warmtepomp van Fujitsu kan je het gasverbruik verminderen door één of meerdere ruimtes elektrisch te verwarmen. Het verwarmen van een ruimte met een aircoheater bespaart gas en geeft je in de zomer de extra mogelijkheid om een ruimte te koelen. Daarnaast zijn de aircoheaters van Fujitsu zeer zuinig in het verbruik van elektriciteit.

Een kamer met aircoFujitsu is het Japanse topmerk voor airconditioning en is al meer dan 50 jaar trendsetter en innovator in de sectoren woningbouw en utiliteit. Met het programma lucht/lucht warmtepompen wordt duurzame energie omgezet in warme of koele lucht die middels aircoheaters gelijkmatig verspreid wordt in bijvoorbeeld een woning, kantoor, winkel, restaurant of hotel. Daarbij heb je de keuze uit Single Split systemen, Multi Split systemen en uitgebreide VRF-systemen.

Sterke energieprestaties

De hoog-aan-de-wand AircoHeaters van Fujitsu halen hoge SEER en SCOP rendementen, dankzij de efficiënte DC-rotary compressor en warmtewisselaar. Het invertersysteem zorgt voor een continue sturing van de compressor in functie van de gewenste temperatuur. Het vermogen wordt zo optimaal benut, waardoor de aircoheaters zeer zuinig zijn in het verbruik van elektriciteit. Wanneer je zonnepanelen hebt, is het nog aantrekkelijker om je woning te verwarmen met zelf opgewekte energie.

Geoptimaliseerde luchtstroom

Het intern mechanisme en de grote ventilatiekleppen zijn ontworpen voor een hoog comfort. Hierbij zorgt de brede verticale luchtstroom voor een aangename verwarming boven de vloer en zorgt de horizontale luchtstroom voor een prettige afkoeling zonder hinderlijke tocht.

Fujitsu Climate
www.fujitsuclimate.nl