CPG Europe wordt Tremco CPG Europe

Artikel delen

Als onderdeel van RPM International, ondergaat CPG Europe een naamswijziging. Vanaf 29 augustus gaat zij verder onder de naam Tremco CPG Europe. Met deze naamswijziging wilt het bedrijf de identiteit wereldwijd verduidelijken en versterken.

Tremco CPG Europe staat bekend om de hoogwaardige bouwproducten van productmerken illbruck, Flowcrete, Nullifire en Vandex. Aan de werkwijze verandert niets: vaardigheid, kennis, begrip en deskundigheid blijven centraal staan tijdens de samenwerking met architecten, aannemers, ontwikkelaars, distribiteurs en applicateurs.

Wat verandert er?

Vanaf 29 augustus heeft het bedrijf een nieuw logo, verandert de url van de website (www.tremcocpg.eu) en zijn ze bereikbaar via het e-mailadres in*****@tr*******.com.

Tremco CPG Europe
www.tremcocpg.eu