Dag beton, Hallo schroeffundamenten

Artikel delen

Schroeffundamenten bieden een revolutionaire, duurzame en veelzijdige oplossing voor uiteenlopende funderingsbehoeften. Ze kunnen in alle bodemtypen worden gebruikt en voldoen aan de hoogste technologische standaarden. Ze zijn ideaal voor zowel tijdelijke als permanente constructies zoals modulaire woningen, hallen, houtconstructies en zelfs zonneparken.

Waar traditionele funderingstechnieken tijd- en kostenintensieve graafwerkzaamheden vereisen, zijn schroeffundamenten snel en efficiënt te installeren zonder beton te storten. Een speciale elektrische indraaimachine maakt de plaatsing eenvoudig en elimineert de behoefte aan zware bouwmachines op locatie. Dit maakt ze niet alleen kostenbesparend maar ook milieuvriendelijk, aangezien er geen grondafvoer nodig is.

Voordelen zoals directe belastbaarheid, korte montagetijd en herbruikbaarheid maken schroeffundamenten tot een slimme keuze. Ze zijn zelfs prima te plaatsen bij vorst en kunnen tot 15.000 kg per fundament dragen. Door hun flexibiliteit kunnen ze op krappe en moeilijk bereikbare plekken worden geïnstalleerd, wat ze ideaal maakt voor aan- en uitbouwprojecten aan woningen. Elke bodemsoort, van zand en klei tot veen en leem, heeft een bijpassend schroeffundament. In slecht veengrond kan Schroef Fundering company zelfs funderingen tot 25 meter diep plaatsen.

Schroeffundering

Schroeffundamenten zijn een snelle, betrouwbare en duurzame funderingsoptie die breed toepasbaar en milieuvriendelijk is. Ze verlagen de kosten en verhogen de efficiëntie zonder in te boeten aan stabiliteit of belastbaarheid.

Schroeffundering Company
www.schroeffunderingcompany.nl