Goldband ontwerpt eigen werkschoenen

Artikel delen

Met hits als Noodgeval, De Langste Nacht, en Stiekem zette Goldband het festival Zwarte Cross deze zomer zoals verwacht helemaal op z’n kop. Het zijn hits die vrijwel iedere festivalbezoeker inmiddels kan meezingen en bij optredens van Goldband gebeurt er altijd wel iets onverwachts. Zo kwamen ze geheel in stijl achterop bij motorcrossers het podium op. Wat ook opviel op het podium, is dat de drie leden van de Haagse hitmachine voor het eerst hun zelf ontworpen Goldband X Steel Blue werkschoen droegen. Een verrassende samenwerking, die tegelijkertijd heel logisch is. “Het contrast tussen de bouwwereld en het leven op het podium is groot. Met deze werkschoen willen wij de dansvloer naar de bouwplaats brengen en vice versa”, licht Goldband de samenwerking toe.

Goldband

Foto: Bart Heemskerk (IG: @bart_heemskerk)

Met de collab met Steel Blue werkschoenen grijpt de Haagse popformatie Goldband dus terug naar hun stukadoorsverleden. Maar er is meer. De band verwijst met het design en de groengele kleuren subtiel naar hun stad Den Haag.

Steel Blue Limited edition voor vakmensen

Deze S3 veiligheidsschoen is exclusief ontworpen voor vakmensen, die trots zijn op hun vak en een statement durven maken. Boaz van Goldband: “Party trappers met stalen neuzen. Voor op de werk- en de dansvloer. Laat zware shit op je tenen vallen en schop die gozer die je vriendin wil versieren. Stap over je eigen grenzen en geef je leven weer zin”. De limited edition Goldband X Steel Blue werkschoen wordt dit najaar verwacht, in een dames- en herenversie.

Steel Blue
www.steelblue.nl