All-electric warmtepomp voor kleine woningen tot grote panden

Artikel delen

Met de Dynamis Monoblock plaatst u een all-electric oplossing in zowel kleine woonhuizen als grote panden. De diverse verkrijgbare vermogens zorgen ervoor dat u de warmtepomp bijna in iedere situatie kunt plaatsen. Door de vermogens variërend van 8 kW tot 23 kW, kunt u de Monoblock breed inzetten. En met zijn A+++ label en COP van 4,7* is hij enorm energie-efficiënt.

All electric warmtepomp

De Dynamis Monoblock warmtepompen beschikken over een ingebouwde Economyzer. Met behulp van deze Economyzer kan de warmtepomp tijdens tapwaterbedrijf hogere temperaturen maken. Hierdoor hoeft het warme tapwater minder te worden na verwarmd door bijvoorbeeld een elektrisch element en wordt voor tapwater een hogere efficiëntie gehaald.

Vermogensmodulatie

Eén van de andere belangrijke kenmerken is dat de warmtepomp moduleert. Door de invertertechnologie stemt hij middels sensoren het vermogen af op de benodigde warmtevraag. Hierdoor beperkt de warmtepomp in en-uitschakelmomenten zo veel mogelijk en daardoor is de efficiëntie hoger.

Masterwatt streeft ernaar om haar producten van de hoogste kwaliteit te leveren. De warmtepompen zijn hierop geen uitzondering. De modellen zijn voorzien van alle keurmerken en zijn zeer energie-efficiënt.

Masterwatt
www.masterwatt.nl