Renovatieplanning een chaos? Deze software biedt een oplossing

Artikel delen

In de renovatiebranche kan plannen behoorlijk uitdagend zijn. Medewerkers, spreadsheets en losse (uren)briefjes. Met plannings-software wordt dat een stuk eenvoudiger. De digitale tools van PCA zijn speciaal voor bouwers, aannemers en renovatie-experts ontwikkeld.

PlanningsoftwareMet een high tech, maar eenvoudig te gebruiken digitaal planbord, heb je grip op jouw vakmensen op locatie. Door slimme communicatie werken de binnen- en buitendienst snel en efficiënt samen. Net als de geautomatiseerde communicatie met de klant, die graag op de hoogte blijft van de actuele status van een opdracht. Je beheert gegevens en formulieren van al je relaties op één centrale plek en je kunt transparanter samenwerken met je opdrachtgevers.

De software van het bedrijf helpt je onder meer met het digitaliseren en automatiseren van je:

  • beslisboom (Locatie Element Defect Opdracht).
  • Periodiek onderhoud automatisch plannen.
  • App voor buitendienstmedewerker.
  • Slimme planvoorstellen en route optimalisatie adhv AI.
  • Klantcommunicatie via mail en SMS.
  • Ontvangen/versturen DICO berichten.

Zien hoe branchegenoten het aanpakken? Kijk op www.pca.nl/rt

PCA is een oer-Hollands bedrijf

Dat voel je terug in de persoonlijke aanpak. Het bedrijf is een nuchtere sparringpartner voor jou, als je je bedrijfsproces (opnieuw) onder de loep wil nemen. En hoewel ze bij PCA high tech werken, houden ze ook van slow-coffee. Het bedrijf leert jou (ook) graag kennen.

PCA
www.pca.nl