Van der Velden gaat verder in rioleringsbeheer

Artikel delen

Stilstand is achteruitgang. Daarom blijft Van der Velden volop in beweging. Het focusgebied en de dienstverlening van de marktleider zijn de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Vakmanschap, klanttevredenheid en duurzaamheid zijn de pijlers waarop de huidige generatie Van der Velden volop inzet.

Rioleringsbeheer

De vier zekerheden van Van der Velden

“Onze jarenlange ervaring heeft een schat aan ervaring opgeleverd. Daarom gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg als het gaat om rioleringsbeheer. We bieden onze klanten de zekerheid dat we altijd een oplossing bieden, hoe ingewikkeld het probleem ook is. Onze mensen zijn echte vakmensen en kunnen in de meeste gevallen meteen en blijvend een storing oplossen. En dat doen we op een zo duurzaam mogelijke manier,” zo vertelt algemeen directeur Jeroen van der Velden Jonkers.

Duurzaamheid in het DNA

Business unit directeur Walter van der Velden Jonkers vult aan: “Mijn broer en ik zijn de derde generatie in het familiebedrijf. Wij kijken goed wat we met ons bedrijf voor de toekomst van onze wereld kunnen betekenen en hoe we de bedrijfsvoering steeds verder kunnen verduurzamen. Ons wagenpark wordt zoveel mogelijk elektrisch en waar mogelijk kiezen we voor renovatie of gerecyclede materialen. Ons HR-beleid is erop gericht om mensen duurzaam in te zetten met aandacht voor ontwikkeling en de werk-privébalans.”

Duurzame dienstverlening wordt een speerpunt voor de komende jaren. Verantwoord afvalstromenbeheer maakt hiervan onderdeel uit; op de locaties Buren en Schalkwijk worden afvalstromen verwerkt tot nieuwe grondstoffen en energie. Walter: “Bij alles wat we doen, streven we naar de laagst mogelijke impact op de planeet. Die uitdaging gaan we graag aan! Met creativiteit en goed luisteren naar de experts in onze organisatie en partners in de keten hebben we gigantische stappen gezet. En we zijn nog lang niet klaar. Duurzaam ondernemen is voor ons echt een manier van leven geworden.”

Walter van der Velden Jonkers (links) en Jeroen van der Velden Jonkers (rechts)

Walter van der Velden Jonkers (links) en Jeroen van der Velden Jonkers (rechts)

Een nieuw jasje

Om deze ambitie te onderstrepen is ook de huisstijl recent opgefrist. Een klein maar belangrijk detail; het woord Rioleringsbeheer verdwijnt uit de bedrijfsnaam en vindt een nieuwe plek in de slogan ‘Gaat verder in rioleringsbeheer.’ Jeroen van der Velden Jonkers: “Wie we zijn en wat we doen weten mensen inmiddels, we treden vanaf nu trots naar buiten met hoe we ons vak uitoefenen. Ons onderscheidend vermogen is dat we verder gaan in rioleringsbeheer. Dat gaat van storingen altijd oplossen tot een toekomstgerichte visie op preventief onderhoud en kiezen voor duurzame oplossingen. De nieuwe huisstijl straalt de professionaliteit uit die past bij dit deze visie, maar ook bij de omvang van ons bedrijf. Vanuit onze 17 vestigingen leveren wij onze diensten in heel Nederland.”

Over Van der Velden

Van der Velden is met 17 vestigingen door Nederland marktleider in rioleringsbeheer. Het bedrijf biedt duurzame en innovatieve oplossingen voor ontstoppen, renoveren en repareren van rioleringen in de breedste zin van het woord. Daarnaast biedt Van der Velden oplossingen voor het inzamelen van olie- en vet-water-slibmengels, waarmee de afvalstromen duurzaam worden verwerkt tot nieuwe grondstoffen en energie. Het familiebedrijf heeft ruim 550 medewerkers. Van der Velden bestaat inmiddels ruim 55 jaar en verhuist binnenkort met haar hoofdkantoor van Boxtel naar ’s-Hertogenbosch. De broers Jeroen en Walter zijn de derde generatie van de familie Van der Velden Jonkers. De komende weken wordt de nieuwe huisstijl landelijk uitgerold.

Van der Velden
www.vandervelden.com