Derde generatie in familiebedrijf gaat verder in rioleringsbeheer

Artikel delen

Het familiebedrijf Van der Velden is volop in beweging. Het focusgebied en de dienstverlening zijn de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Vakmanschap, klanttevredenheid en duurzaamheid staan centraal bij de huidige generatie Van der Velden.

“Met onze jarenlange ervaring gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg in rioleringsbeheer.”, vertelt algemeen directeur Jeroen van der Velden Jonkers. “We bieden onze klanten de zekerheid dat we altijd een oplossing bieden, hoe ingewikkeld het probleem ook is. Onze mensen zijn echte vakmensen en kunnen in de meeste gevallen meteen en blijvend een storing oplossen. En dat doen we op een zo duurzaam mogelijke manier.”

Duurzaamheid in het DNA

Business unit directeur Walter van der Velden Jonkers: “Als derde generatie in het familiebedrijf richten we ons op de toekomst en het steeds verder verduurzamen van de bedrijfsvoering. Zoals een elektrisch wagenpark en kiezen voor renovatie of gerecyclede materialen. Onze mensen krijgen ruimte voor ontwikkeling en de werk-privébalans.”

Duurzame dienstverlening is een speerpunt. Zoals verantwoord afvalstromenbeheer: de afvalstromen verantwoord verwerkt tot nieuwe grondstoffen en energie. Walter: “We streven altijd naar de laagst mogelijke impact op de planeet. Duurzaam ondernemen is voor ons echt een manier van leven geworden.”

17 vestigingen in heel Nederland

Van der Velden is met 17 vestigingen en ruim 550 medewerkers door Nederland marktleider in rioleringsbeheer. Het bedrijf biedt oplossingen voor ontstoppen, renoveren en repareren van rioleringen en voor het inzamelen en verwerken van olie- en vetwater-slibmengels.

Van der Velden
www.vandervelden.com