Werktuigkunde voor elektrotechnici

Artikel delen

Ben je elektrotechnisch geschoold, een gebouwbeheerder, architect of werk je bij een leverancier en wil je meer weten van de werktuigkundige installaties in de gebouwde omgeving? Dan heeft TVVL iets interessants voor je! TVVL, bekend in de wereld van techniek en installaties, biedt de cursus Werktuigkunde voor Elektrotechnici aan. Hiermee breidt je je expertise uit.

In de moderne technische wereld zijn elektrotechniek en werktuigbouwkunde onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elektrotechnische kennis is cruciaal, maar de toevoeging van werktuigbouwkunde opent deuren naar veelzijdigere mogelijkheden. Onze ervaren docenten nemen je mee door de basisprincipes, de werking en problematiek van werktuigkundige installaties. Deze cursus stelt jou in staat om technische installaties integraal te kunnen beoordelen. Na afloop van deze 7-daagse cursus kun je:

  • met bredere kennis en meer begrip deelnemen aan bouwteams of multidisciplinaire projectteams;
  • uitgangspunten (normen en richtlijnen) voor W-installaties herkennen;
  • onderdelen van klimaatinstallaties benoemen en de werking beschrijven;
  • onderdelen van de energievoorziening benoemen en de werking beschrijven;
  • de regeling van klimaatinstallaties omschrijven;
  • eenvoudige basisberekeningen uitvoeren aan W-installaties.

Deze populaire cursus Werktuigkunde voor elektrotechnici staat al jaren op het programma bij TVVL en wordt 2 keer per jaar gegeven. De eerstvolgende editie start op 22 januari 2024. Lessen volg je 1 maal per 2 weken bij TVVL in Woerden tussen 09.00 en 16.30 uur.

Meer info: www.tvvl.nl/cursussen