Ontdek de veelzijdigheid van EPDM-dakfolie

Artikel delen

Of je nu een bestaand dak renoveert of een nieuw bouwproject start, BossCover EPDM-dakfolie is het ideale systeem voor een waterdicht en professioneel afgewerkt plat dak. Van woningbouw en carports tot dakterrassen en grootschalige industriële projecten: deze folie staat garant voor een topresultaat en biedt een duurzame oplossing, ongeacht de projectomvang.

Perfecte afwerking voor een waterdicht dak

BossCover EPDM-dakfolie sluit goed aan op diverse dakvormen. Het hoogwaardige materiaal bestaat uit één laag kunststof dakbedekkingsmembraan, verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen. Hierdoor biedt het een goede bescherming die voldoet aan de specifieke eisen van elk dak, of het nu groot of klein is. De plaatsing is naadloos of met slechts enkele naden, en met zelfklevende BossCover tapes kan een waterdichte afwerking worden gerealiseerd.

Efficiënt en veilig

De plaatsing van BossCover EPDM-dakfolie is eenvoudig en veilig, zonder gebruik van open vuur. Dit maakt het geschikt voor de prefab sector, waar het op elk moment in het productieproces kan worden geplaatst.

Duurzaam dakwerk

Daarnaast biedt BossCover EPDM-dakfolie met het BossCover Circular System een 100% circulaire oplossing. In plaats van het traditionele plakken wordt de folie bevestigd met een handig klikmechanisme, waardoor demontage en hergebruik mogelijk zijn zonder schade aan dakonderdelen. De innovatieve mechanische verankering maakt BossCover EPDM milieuvriendelijk, en een bewuste keuze voor duurzaam (ver)bouwen.

BossCover
www.bosscover.com