Klaar voor de isolatienorm van de toekomst?

Artikel delen

Nederland bevindt zich in een energietransitie. Klimaatdoelstellingen 2050 zijn een feit. Het is tijd voor een doorbraak. Tijd om vooruit te denken. Met Airofill® kijk je verder. Verder in de toekomst van circulaire energieoplossingen. Maximale energiebesparing, met hoogwaardige en circulaire spouwmuurisolatie, zelfs bij een smalle spouwmuur.

SpouwmuurisolatieVoor verduurzamingsvraagstukken waarbij midden- en laagtemperatuur voorzieningen in de woningen worden aangebracht is Airofill® bijzonder geschikt. Bij een vrije spouwdiepte van 30 tot 40 mm is met Airofill® een indrukwekkende Rc-waarde van 1,70 m2K/W in de gevel te bereiken. Bij bredere spouwmuren wordt de standaard van de nieuwe normering nog sneller bereikt. Daardoor is er minder investering nodig op andere bouwdelen. Volgens de ISSO Kwaliteitsverklaring komt met Airofill® de Rc-waarde uit op 2,43 m2K/W bij een spouwmuur van 6cm.

Bij verschillende projecten zijn woningen klaargestoomd voor de toekomst, zonder sloop of prefab gevels. Met Airofill® bereikte men niet alleen een kwalitatief hoogstaand resultaat, maar ook duurzaamheid en wooncomfort zonder toevoegingen. De resultaten zijn verbluffend, door EPS-parels te vervangen voor Airofill® zien het bedrijf na langdurige en nauwkeurige metingen een opmerkelijke gasbesparing van bijna 50%.

Grafiek spouwmuurisolatie

Op naar een duurzame toekomst. Een toekomst waar bouw en innovatie elkaar treffen. Voor een significante bijdrage aan de klimaatdoelstellingen voor 2050. Succesvol innoveren lukt alleen samen. Klaar voor de norm van de toekomst.

Maak ook uw woningportefeuille klaar voor de toekomst, bespaar op energiekosten met Airofill® supreme insulation. Ontdek meer op de website.

Airofill® supreme insulation
airofill.nl