Droogbouw wandverwarmingssysteem: naadloos te integreren in droge ruimtes

Artikel delen

WARP Systems, bekend als producent en leverancier van watergedragen vloerwarmingssystemen, kondigt met trots de uitbreiding van het assortiment aan met de SpeeTwall droogbouw wandverwarmingssysteem. De introductie van deze systemen markeert een nieuwe mijlpaal in de evolutie van energie-efficiënte en duurzame verwarmingsoplossingen voor zowel nieuwe als gerenoveerde gebouwen.

Ingetekende vloer- en wandverwarming in een woonkamer.De SpeeTwall systemen, beschikbaar in twee varianten, SpeeTwall DryFix en SpeeTwall DryFix+, zijn ontworpen om naadloos te integreren in droge ruimtes, waarbij ze strak en professioneel afgewerkt kunnen worden met gipsplaten. SpeeTwall DryFix maakt gebruik van gipsplaatschroeven voor een stevige bevestiging, terwijl SpeeTwall DryFix+ extra gemak en efficiëntie introduceert door het inzetten van SpeeTick en SpeeTstrips voor een snellere montage. Deze systemen beloven een optimale verwarming van elke ruimte, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor zowel woningbouw als commerciële projecten.

Naast de SpeeTwall reeks blijft WARP Systems innoveren met haar bestaande SpeeTile en SpeeTherm vloerverwarmingssystemen. Het SpeeTile systeem, ontworpen voor natbouw toepassingen, en het SpeeTherm systeem, gericht op droogbouw, bieden beiden een lage opbouwhoogte en een snelle reactie op de warmtevraag, wat ze ideaal maakt voor een breed scala aan installaties, inclusief die op houten ondervloeren. De systemen zijn eenvoudig te installeren door professionals, en dragen ook nog eens bij aan een toekomstvisie waarbij woningen van het gas af gaan en koelen mogelijk is in combinatie met een warmtepomp.

“Met de lancering van onze SpeeTwall systemen zetten we een belangrijke stap vooruit in de richting van een duurzamere en efficiëntere manier van verwarmen,” aldus de woordvoerder van WARP Systems. “Deze uitbreiding onderstreept onze toewijding aan innovatie en onze missie om voorop te lopen in de ontwikkeling van systemen die voldoen aan de hedendaagse behoeften van onze klanten, en ook bijdragen aan een beter milieu.”

Geïnteresseerden kunnen binnen één werkdag een persoonlijke offerte aanvragen, waarbij de materialen binnen drie werkdagen geleverd worden. Met deze nieuwe toevoegingen aan het assortiment blijft WARP Systems de verwachtingen overtreffen en de standaard zetten voor comfortabele, energie-efficiënte verwarmingssystemen.

WARP Systems
www.warp-systems.nl