PIF Isolatie zet belangrijke stap naar groei en duurzaamheid met verhuizing naar nieuw pand

Artikel delen

PIF Isolatie, een vooraanstaande leverancier van duurzame isolatiematerialen, markeert een mijlpaal met de verhuizing naar een nieuw pand komende zomer. De voortdurende groei van het bedrijf en haar toewijding aan duurzaamheid hebben geleid tot de behoefte aan een ruimere en modernere faciliteit.

Erwin van de Pas, algemeen directeur PIF Isolatie en Roy Boons, commercieel directeur PIF Isolatie

Erwin van de Pas, algemeen directeur PIF Isolatie en Roy Boons, commercieel directeur PIF Isolatie

Met de nog immer groeiende vraag naar duurzame oplossingen in Nederland, en het streven naar een klimaatneutraal Europa in 2050, is de verduurzaming van gebouwen en woningen van cruciaal belang. Isoleren is namelijk de makkelijkste manier om energie te besparen. PIF Isolatie ziet dit in en stelt zich als doel om niet alleen isolatieoplossingen te bieden, maar ook om een partner te zijn in het bredere bouwecosysteem.

PIF ondersteunt isolatieprofessionals bij het na-isoleren van woningen en gebouwen. De zogeheten PIFPRO’s worden getraind en opgeleid in het eigen PIF Training Center. PIF levert hoogwaardige producten via ketenpartners, de gespecialiseerde isolatiegroothandel en professionele bouwmaterialenhandel om zo bij te dragen aan het verduurzamen van woningen en gebouwen in Nederland en daarbuiten. De groei stopt niet bij het nieuwe pand: PIF breidt uit naar België en Duitsland, en investeert in productontwikkeling om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden, zoals de PIF Multifoil, isolatieproduct voor aan de buitenzijde van hellende daken.

“In lijn met onze missie om bij te dragen aan een duurzamere toekomst, markeert deze verhuizing een belangrijke mijlpaal voor PIF Isolatie. De nieuwe locatie biedt niet alleen meer ruimte, maar ook een strategische ligging die ons in staat stelt onze diensten nog efficiënter aan te bieden aan klanten in Nederland en daarbuiten”, aldus Erwin van de Pas, algemeen directeur bij PIF Isolatie.

Nieuwe pand PIF Isolatie

“Met onze toewijding aan continue verbetering en innovatie streven we ernaar om het meest gebruiksvriendelijke isolatiemateriaal te ontwikkelen en te leveren. We delen onze kennis en bieden persoonlijke service om ervoor te zorgen dat iedereen die met PIF werkt, het beste resultaat behaalt”, legt Roy Boons, commercieel directeur bij PIF Isolatie uit.

PIF Isolatie zal zich komende zomer vestigen aan de Pascalweg 8, 6101WV Echt in Limburg, waar het pand uitstekend bereikbaar is dankzij de nabijheid van de snelwegen A2 en A73. Het ruime complex biedt voldoende ruimte voor de bedrijfshal van 5.021 m², kantoren van 901 m² en een perceeloppervlakte van 7.686 m².

“Op deze nieuwe locatie zijn we optimaal gepositioneerd om onze groeiambities te verwezenlijken en onze positie als marktleider te verstevigen. We zijn vastbesloten om hoogwaardige isolatieoplossingen te leveren die niet alleen de energie-efficiëntie verbeteren, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld” voegt Erwin van de Pas toe.

PIF Isolatie
pifisolatie.nl