Ontdek de voordelen van warmtewerende glasfolie

Artikel delen

Onbehandeld glas laat warmte, licht en UV-straling van de zon ongehinderd door. Hierdoor kan het binnen erg warm worden, kan men hinder ondervinden van het felle zonlicht en zullen kwetsbare materialen sneller verkleuren. Door toepassing van warmtewerende folie op de ruiten biedt Man Protection dé oplossing voor de zonnige dagen.

Warmtewerende glasfolie

Door toepassing van warmtewerende folie op de ruiten, kan men de opwarming door de zon op het glas reduceren tot maar liefst 90%. Zo blijft het klimaat binnen optimaal en bespaart men op het energieverbruik van de airco’s. Tevens filteren deze raamfolies tot wel 99,9% van de schadelijke UV-straling uit het zonlicht, waardoor verkleuring en veroudering van kostbaar interieur wordt vertraagd.

Warmtewerende raamfolies zijn niet uitsluitend functioneel, de meeste geven de gevel tevens een esthetische upgrade. Zo draagt een zilveren glasgevel bij aan een moderne uitstraling van een pand. Raamfolies zijn het hele jaar werkzaam, zowel bij een hoog- als laagstaande zon.Daarentegen zijn zonneschermen of screens extra schadegevoelig, vragen onderhoud en worden meestal te laat gebruikt, waardoor de warmte al binnen is. Raamfolie kan zonder bouwkundige aanpassingen eenvoudig gemonteerd worden op de reeds bestaande beglazing.

Optimaal licht en zicht op de werkplek

In bijv. kantoren, schoollokalen, fabrieken en werkplaatsen kan de schittering of weerspiegeling van zon- en daglicht zeer hinderlijk zijn. Om dit te voorkomen heeft Man Protection lichtwerende raamfolies in het assortiment. Deze folie zorgt ervoor dat het hinderlijk licht op de werkplek gefilterd wordt, waardoor het zicht op beeldschermen, digi-borden, machines en overige apparatuur optimaal blijft.

Man Protection
www.manprotection.nl