Duurzame spuitisolatie bewijst zijn waarde in grootschalig renovatieproject

Artikel delen

Op zoek naar een duurzaam, efficiënt en economisch gunstig isolatiemateriaal voor vloeren en daken? Maak dan kennis met Profijt Isolatie, gecertificeerd verwerker van Icynene H2foamLite spuitisolatie en partner van Huntsman Building Solutions.

Profijt Isolatie, erkend als specialist in de toepassing van Icynene H2FoamLite spuitisolatie, onderscheidt zich in de isolatiebranche door zijn focus op innovatie en duurzaamheid. Het isolatiebedrijf zet zijn expertise in voor een breed scala aan projecten, voornamelijk voor aannemersbedrijven, woningbouwcorporaties en vastgoedonderhoudsbedrijven. De toepassing van geavanceerde en veilige spuittechnologieën en het gebruik van duurzame materialen staan centraal in hun dienstverlening.

Een recent voorbeeld van hun vakmanschap is het verduurzamingsproject in de wijk Wolfsbos in Hoogeveen. In samenwerking met Boekema Vastgoedonderhoud en woningbouwcorporatie Domesta, heeft Profijt Isolatie 130 woningen voorzien van Icynene H2FoamLite vloerisolatie. Een goede communicatie richting ketenpartners en bewoners was hierbij cruciaal. Tijdens het project heeft Profijt Isolatie vooral de afstemming gezocht met Boekema en met de bewoners van de 130 woningen. Dit project benadrukt de effectiviteit van goede communicatie met alle betrokken partijen en toont de voordelen van deze hoogwaardige isolatiemethode, die bijdraagt aan een betere energie-efficiëntie en wooncomfort.

Profijt Isolatie heeft Icynene H2foamLite op vele projecten succesvol en gecertificeerd aangebracht. Benieuwd naar een samenwerking met Profijt Isolatie? Breng dan een bezoek aan hun stand 1.F070 tijdens de Renovatie/Transformatie beurs van 14 tot en met 16 mei in de Brabanthallen in Den Bosch.

Voor meer informatie over Profijt Isolatie en hun projectmatige aanpak, bezoek de website. Gratis toegangskaarten voor de beurs zijn beschikbaar via de website: https://www.profijtzakelijk.nl/renovatiebeurs-2024/.

Profijt Isolatie
www.profijtzakelijk.nl
Stand: 1.F070