Een glaslat die nooit rot, het bestaat!

Artikel delen

Glaslatten afkomstig uit tropische regenwouden zijn eigenlijk niet meer van deze tijd! Wil je duurzamer, slimmer, onderhoudsarm en circulair glas plaatsen? Dan moet je Qwood hebben! Gedreven door het motto, “Wie meegaat met de tijd, loopt altijd achter”, is Avabel Nederland altijd opzoek naar antwoorden op de vragen van morgen.  De glaslatten-groothandel uit Duiven staat dan  ook al jaren bekend om het grootste duurzame assortiment houten glaslatten en alternatieven.

houten kozijn

“Hebben jullie houten glaslatten die nooit rotten?”, is er vaak gevraagd.

houten kozijnVanaf vandaag zeggen we : Ja!

Het antwoord is Qwood!

Glaslatten, neuslatten, weldorpel en vele andere profielen gemaakt van een composiet. De latten bestaan uit 70% houtvezels afkomstig van hout uit duurzaam beheerde bossen en 30% kunststof. Door de bijzondere combinatie zal deze glaslat nooit gaan rotten. En reststukken zijn recyclebaar! In Engeland is het een groot succes en Qwood verovert nu ook Europa.

Interesse in een sample-set of prijzen? Neem contact op via: qwood@avabel.nl of kijk op www.q-wood.nl

houten kozijn