Eenvoudig de juiste daktoebehoren voor dakpannen vinden?

Artikel delen

Eenvoudig relevante en actuele informatie over panhaken en dakpannen kunnen vinden: dat is het doel van de ‘Dakpannen database’ van Nedsale. De database biedt de mogelijkheid om eenvoudig en snel de juiste panhaken en daktoebehoren voor diverse oude en nieuwe dakpannen op te zoeken.

Man controleert de plaatsing van een dakpan met een meetlat in een werkplaats.

De database bevat momenteel circa 300 verschillende dakpannen en wordt continu bijgewerkt. Met de Dakpannen database behoren de “panhakenlijsten” tot het verleden en worden de gegevens van dakpannen direct online aangepast en actueel gehouden.

Zoeken in de database

Gebruikers kunnen zoeken op fabrikant, type dakpan of afmeting. Zodra drie letters zijn ingevoerd, begint het systeem automatisch te zoeken en worden alle gevonden resultaten direct getoond. Hoe meer letters worden ingevoerd, hoe specifieker de resultaten. Bij het zoeken op afmeting zoekt het systeem naar dakpannen met een tolerantie van 5 mm kleiner of groter. Dit houdt rekening met de maatvariaties van vooral oudere, ongestempelde dakpannen. De zoekresultaten tonen direct de voor- en achterzijde van de pan, zodat deze goed herkenbaar zijn. Daarnaast worden de juiste panhaken en mogelijke vorsten en vorsthaken getoond.

Screenshot van de database

Daktoebehorenlijst samenstellen

Wanneer de juiste dakpan is gevonden, kunnen gebruikers een daktoebehorenlijst samenstellen. Door daktoebehoren aan te vinken, kan een gerichte selectie worden gemaakt. Hyperlinks bij de daktoebehoren bieden meer informatie en leiden naar het productblad. Nadat alle gewenste producten zijn geselecteerd, kan een PDF worden gegenereerd, welke kan worden gedownload of geprint. Via de hyperlinks in de PDF kun je aanvullende informatie bekijken.

Nedsale dakaccessoires
www.nedsale.nl