Comfort in een handomdraai met de renovatievloer van Havebo.

Artikel delen

Het vervangen van een bestaande houten vloer kan diverse redenen hebben. In de meeste gevallen maakt men de keuze deze te vervangen doordat de oude vloer niet meer optimaal is en niet meer het comfort biedt die gewenst is. Omdat wooncomfort en snelheid belangrijke onderdelen zijn bij het vervangen van een houten vloer heeft Havebo in samenwerking met Meilof Riks (Veendam) de Cassettevloer 6.2 ontwikkeld.

De Cassettevloer bestaat uit een EPS kern en een stalen top- en bodemplaat. De EPS kern geeft het systeem een vaste hoge Rc. waarde van 6,20m² K/W voor een hoge isolatiewaarde. Dankzij de Magnelis beschermlaag op de top- en bodemplaat hoeft men zich geen zorgen te maken over eventuele corrosie. Dezelfde beschermlaag is tevens terug te vinden op de stalen hoeklijn waarop het systeem komt te rusten. Deze hoeklijnen worden standaard meegeleverd en zijn voorzien van stelsleuven om deze eenvoudig waterpas te stellen.

Montage liever uitbesteden? Dat kan! Het is mogelijk uw vloer in één werkdag te vervangen met de montageservice van Havebo. Ook is het mogelijk de vloer te laten verwijderen door Havebo.

“Bij Havebo staat de wens van onze klanten voorop,” vertelt Robert Rijswijk van Havebo. “We denken graag mee met de klant om gezamenlijk het hoogst haalbare wooncomfort te realiseren.” Meer informatie, mogelijkheden en inspiratie is te vinden op de nieuwe website van het bedrijf.

Havebo
www.havebo.nl