Duurzaam alternatief bij vloerrenovaties

Artikel delen

In 2017 is Compofloor geïntroduceerd als alternatief voor hout, staal en beton bij vloerrenovaties. Het onderscheidt zich door het duurzame karakter met uitstekende constructieve en bouwfysische eigenschappen, in combinatie met een eenvoudige, lichte en zeer snelle verwerking.

Huis

Innovatieve vloer met update

Nieuwe materialen en toepassingen in de bouw vragen om een gedegen basis. Door in het geheel te voldoen aan het Bouwbesluit en het behalen van de benodigde certificaten legde het bedrijf afgelopen jaren een solide basis, waar het nu verder op bouwt.

De ontwikkelingen bij het bedrijf staan niet stil en met trots introduceert het een nieuwe type vloerelement, waarbij elementlengtes tot 7000mm geleverd kunnen worden. Hiermee kunnen over het algemeen alle oppervlakte voorzien worden van een Compofloor.

Naast de bekende voordelen en de lange lengtes van het element, zorgt de vernieuwde formule van Compofloor ook voor een nog snellere verwerking, een hogere stijfheid, een betere isolatiewaarde en niet onbelangrijk een duurzamer product.

Isolerend en luchtdicht

De geheel uit Composiet bestaande constructie zorgt niet alleen voor een stijve en lichtgewicht vloerconstructie, maar ook voor een hoge isolatiewaarde in combinatie met een geheel luchtdichte vloer. Dit zorgt voor een hoger wooncomfort en een lagere energierekening. Door de veelzijdigheid is het vrijwel in elke woning toepasbaar.

Vanwege de inzet van eigen montage-teams kan het bedrijf de vloer in veel gevallen in één dag plaatsen en zo het afval en overlast minimaliseren. Ook is de vloer een mooie combinatie met een laagtemperatuur vloerverwarmingssysteem, die het bedrijf in een montagepakket aanbiedt. Mede daarom kiezen een groot aantal woningcorporaties en aannemers de Compofloor als standaard renovatievloer in hun projecten of enkele woningen.

Compofloor
www.compofloor.nl